You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Thimbleweed Park – új előzetes és egy esély, hogy Te is szerepelj a játékban

Gare – 2016. augusztus 22. 10:54
Share on

A Monkey Island atyjaként számon tartott Ron Gilbert jövőre megjelenő, Thimbleweed Park névre keresztelt point and click kalandjátéka új előzetessel rukkolt elő – középpontban ezúttal egy egykoron sikeres párnagyár örököse, Delores áll. Akadnak itt azonban egyéb érdekes szerzetek is: egy bohóc, ki egy titokzatos átok révén képtelen levenni bohócruháját, valamint egy szellem, aki éppenséggel pont arra nem emlékszik, hogyan is keveredett ide – s ezzel csupán a felszínt súroltuk. A játék tehát fejest ugrik a természetfelettibe, mindezt pedig a friss előzetes is demonstrálja – ajánljuk minden nosztalgiázni kívánó kalandjáték-veterán figyelmébe.

Ez azonban nem minden, aki ugyanis kellően kreatívnak érzi magát, akár be is kerülhet a játékba. Nos, többnyire. A dolog lényege, hogy a játékban szereplő könyvtár számos könyvéhez két oldalas hangulatszövegnek is kellene párosulnia, a fejlesztők pedig úgy gondolták, rábízzák a rajongókra a feladat egy részét: aki megfelel a hivatalos oldalon közzétett kritériumoknak, az megjelenéskor viszont láthatja majd rövid irományát Thimbleweed Park könyvtárának polcain.

A Thimbleweed Park jelen álláspont szerint 2017 januárjában fog megjelenni PC, Mac, Linux, iOS, Android és Xbox One platformokon.


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions