You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Pár hetet még várnunk kell a nagy háborúra: elhalasztották a Diplomacy is Not an Option középkori stratégiai játék megjelenését

Gare – 2022. január 19. 14:58
Share on

Kicsivel később fog kitörni a háború a Diplomacy is Not an Option című középkori stratégiai/tower defense játékban, a Door 407 fejlesztőcsapata ugyanis február 9-re csúsztatta az eredetileg januárra tervezett megjelenési dátumot. Ha a projekt neve ismerősen cseng, az nem véletlen, január elején ugyanis röviden beszámoltunk a játékról „Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatunkban, hol anno ezt írtuk:

„Háború háború hátán – körülbelül ez is lehetne a harcra kiéhezett, megkérdőjelezhető jellegű király mottója, kinek szolgálatában vonulunk csatába a Diplomacy is Not an Option című játékban. A helyzetet megelégelő lázadó parasztok csapatai hatalmas számban vették körbe fallal védett várunkat, nekünk pedig saját kezünkbe kell venni az irányítást, ha győzedelmeskedni szeretnénk. Az ellenséges katonákon túl azonban a természet erőivel, az éhezéssel és pusztító járványokkal is meg kell majd küzdenünk, úgyhogy könnyű dolgunk valószínűleg nem lesz.”

Egy rendkívül fontos dolgot azonban elmulasztottunk megemlíteni: névlegesen azt, hogy a ránk özönlő ellenséges hadsereget hatalmas tűzgolyókkal is megsorozhatjuk, ami – valljuk be – egyáltalán nem hangzik rosszul. A fejlesztők által kiadott új előzetes többek között ezt is bemutatja, úgyhogy érdemes vetni rá egy pillantást:


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions