You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Lopakodás és éhes dinoszauruszok – elindult a Deathground túlélőhorror Kickstarter kampánya

Gare – 2020. július 10. 15:56
Share on

Elindult a Jaw Drop Games által fejlesztett dinoszauruszos túlélőhorror, a Deathground Kickstarter kampánya. A játék lényege, hogy mi, valamint potenciálisan még néhány szerencsés barátunk belépünk egy pályára, ahonnan meg kell szereznünk valamilyen céltárgyat, paraszti nevén loot-ot – a gond csak az, hogy a pályákon intelligens, minden rezdülésünkre figyelő dinók is ólálkodnak, úgyhogy a jutalomért bizony meg kell dolgoznunk, feltéve, ha nem szeretnénk pályafutásunkat őshüllő-eledelként végezni. A pályák amúgy játszhatóak lesznek egy- többjátékos módban is: az előbbi egy többnyire klasszikus túlélőhorror-élményt nyújt majd, folytonos lopakodással és verejtéktől nedves tenyerekkel, míg az utóbbi inkább a csapatmunkára épít, hol társainkkal koordinálva, egy maximum három főből álló csapatban kell végrehajtanunk az adott misszió feladatait. A rendelkezésünkre álló tárgyak természetesen limitáltak lesznek, így a pályákon elszórt alapanyagok segítségével kell majd ilyen-olyan hasznos szerszámokat összebarkácsolnunk, melyek segítségével felvehetjük a küzdelmet az őslényekkel – vagy legalábbis elterelhetjük a figyelmüket pont annyi időre, hogy szépen diszkréten továbbosonjunk.

A projekt Kickstarter kampánya szerint a játék alapverziójában három pálya, két különböző dinoszaurusz, valamint három egyedi képességekkel felvértezett karakterosztály lesz elérhető, a későbbiekben azonban a csapat mindenképpen tervezi a repertoár kibővítését is. A Deathground összességében ígéretesnek tűnik – a Jurassic Park-os inspiráció tagadhatatlan, a játékmenetnek pedig első hallásra elég erősen Alien: Isolation szaga van, ami szintúgy bíztató jel.

A Deathground jelenleg csak PC-re készül, s elvileg valamikor 2021 harmadik negyedévében fog megjelenni Korai Hozzáférésen.


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions