You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Kickstarter ajánló: elindult a Metroidvania stílusú, sötét steampunk akció-kaland, a SteamDolls: Order of Chaos kampánya

Gare – 2020. június 3. 13:08
Share on

Hivatalosan is elindult a The Shady Gentlemen által fejlesztett SteamDolls: Order of Chaos Kickstarter kampánya. A játék elsősorban egy Metroidvania stílusú akció-kaland lesz, mely egy sötét steampunk világba kalauzol el az ún. Whisper szerepében – kinek szinkronhangja mellesleg David Hayter, a Metal Gear Solid sorozat legendás Snake-je. A kaland többek között olyan klasszikusokból merít ihletet, mint a Hollow Knight és a nagynevű Castlevania sorozat, így játékmenet terén is hasonlóra számíthatunk, némi lopakodással, no meg brutális kivégzésekkel megspékelve. A játék Kickstarter kampánya első körben 30 ezer eurót tűzött ki kezdeti célként, a készítők azonban néhány stretch goal-t már fel is fedtek: ezek közül az egyik David Hayter-nek ad majd nagyobb szinkron-szerepet, míg egy másik révén főhősünk saját, tetszés szerint dekorálható bázist is kaphat.

A SteamDolls elvileg minden modern platformra meg fog érkezni, beleértve így a PC-t, a Switch-et, a PlayStation 4-et és 5-öt, valamint az Xbox One-t és az Xbox Series X-t is – a megjelenés jelen tervek szerint 2021 májusában esedékes. Az érdeklődők továbbá Steam-en egy korai játszható demót is kipróbálhatnak.

Screenshots


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions