You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Június 16-án érkezik a Hardspace: Shipbreaker, melyben elhagyott űrhajóroncsok felfedezése és kifosztása lesz a küldetésünk

Gare – 2020. június 9. 13:59
Share on

A Blackbird Interactive csapatának Hardspace: Shipbreaker című űrhajóvagdalós játéka hivatalosan június 16-on fog megjelenni Steam Korai Hozzáférésen, érkezett a friss bejelentés. A játék rendkívül érdekes alapkoncepcióra épít: eladósodott munkást alakítunk, kinek egyetlen esélye a hatalmas összeg visszafizetésére, hogy az elhagyatott, céltalanul sodródó űrhajók újrahasznosítható alkatrészeit gyűjti be. A LYNX cég alkalmazottjaként így számos veszélyesebbnél veszélyesebb munkát kell bevállalnunk, melyek mind-mind rosszul sülhetnek el – egy szivárgó cső itt, egy robbanó reaktor ott, s már vége is a karrierünknek. Ha azonban körültekintően, profi módjára járunk el, akkor remélhetőleg ilyesmire soha nem kerül sor. Remélhetőleg.

A kiadásért felelős Focus Home Interactive továbbá kiadott egy új előzetest is, mely röviden, de lényegre törően taglalja az űrhajószeletelő szakemberek mindennapjait. Íme a videó:


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions