You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Hivatalos: teljes felújított kiadást kap a Mafia trilógia első része, megjelenés augusztus végén várható

Gare – 2020. május 20. 17:37
Share on

A 2K végre hivatalosan is bejelentette a három Mafia játék definitív kiadásait magában foglaló Mafia: Trilogy-t – beleértve a 2002-es eredeti darab teljes remake-jét is.

A Mafia II: Definitive Edition a sorozat második tagjának audiovizuális remaster változata, mely már most játszható, s magában foglalja a három történeti DLC-t (The Betrayal of Jimmy, Jimmy’s Vendetta, Joe’s Adventures) és számos bónusz pakkot is. Aki továbbá már rendelkezik a játék korábbi verziójával Steam-en, az a felújított kiadást ingyen megkapja.

A Mafia III: Definitive Edition esetében is hasonló a felállás: adott az alapjáték, az összes sztori DLC (Faster, Baby!, Stones Unturned, Sign of the Times) valamint néhány egyéb bónusz tartalom – a játék pedig már most elérhető. Érdemes még tudni, hogy aki korábban már megvásárolta a játékot Steam-en, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on, az a felújított verzióra ezesetben ingyen válthat át.

A csomag fénypontja vitathatatlanul a 2002-es első Mafia játék remake-je – a Mafia: Definitive Edition-ről egy korábbi kiszivárgás révén már tudtunk, ahogy arról is értesültünk, hogy idén augusztus 28-án fog megjelenni. A játék a nulláról építi újra a klasszikus játék ikonikus világát, s ad hozzá új tartalmakat: többek között lesznek ezúttal vezethető motorok, valamint gyűjtögethető tárgyak (collectible-ök) is.

Mafia I remake screenshots


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions