You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Ghostrunner előzetes – október végén érkezik a parkour-elemekkel fűszerezett pörgős cyberpunk akció

Gare – 2020. szeptember 16. 13:51
Share on

Már hivatalos: október 27-én fog megjelenni a One More Level, a 3D Realms és a Slipgate Ironworks sci-fi akciójátéka, a Ghostrunner. A látványos parkour-ral fűszerezett cyberpunk kaland története egy futurisztikus disztópiába kalauzol majd el, hol az emberek az ún. Keymaster zsarnoki befolyása alatt kénytelenek élni – hősünkre így nem kisebb feladat vár, mint hogy megmássza a hatalmas Dharma tornyot, és véget vessen a Keymaster rémuralmának. Júniusban anno mi is kipróbáltuk a Ghostrunner-t a Steam Game Festival alkalmából – akkor Dracolich ilyen véleménnyel volt a projektről:

„A Ghostrunner című játék misztikus, ígéretesen izgalmas történetével, pörgős tempójával, és nagyon jól eltalált cyberpunk-elemeivel remélhetőleg revansot vesz a Shadow Warrior 2 által felállított értéktelenségen, és végre egy igazi művet ad a kaszabolós akciójátékok szerelmesei kezébe. Az atmoszférát, a stílushoz nagyon jól illeszkedő zenét, a narrációt utolsó cseppjéig élveztem, és bár a demó hossza alig 10-15 perc, mégis többet mutat a játékból néhány hosszabb játékidővel rendelkezőnél.”

A Ghostrunner megjelenése PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on esedékes. A játékhoz szeptember 29-én továbbá egy frissített ingyenes demó is érkezik majd, mely a Steam-en lesz elérhető.


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions