You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Gamedec – nyomozós cyberpunk RPG a Kickstarteren

Gare – 2020. április 7. 17:33
Share on

Folyamatban a Gamedec című detektíves cyberpunk RPG Kickstarter kampánya, melynek egyik főbb érdekessége, hogy történetében virtuális valóságokba utazva kell bűntények után nyomoznunk. Az Anshar Studios csapata által fejlesztett projekt a 22. századba kalauzol el, hol a mesés virtuális világok szinte észrevehetetlenül egybefonódtak a valódival, a csillámló külső azonban sötét belsőt takar. Magándetektívként így nekünk kell majd nagyon is valódi bűntényeket feltárnunk, egyvalamit azonban ne feledjünk: ebben a világban semmi nem fekete-fehér, s bizony minden döntésnek lesz valamilyen következménye.

A Gamedec a kezdeti 50 ezer dolláros Kickstarter célt jelen cikk írásakor már meghaladta, s át is tért a stretch goal-okra: ezek között akad például egy, a visszatöltést letiltó hardcore mód is (mely által minden döntésünk véglegessé, visszafordíthatatlanná válik), de kapunk majd több dialógus- és testreszabási opciót, valamint egy új virtuális világot is – vagy egy posztapokaliptikus senkiföldjét, vagy egy tébolyult, Lovecraft-ihlette létsíkot.

A Gamedec jelenleg PC-re készül, megjelenését pedig az év végére lőtték be a fejlesztők – kicsivel korábban (2020 második negyedévében) azonban érkezik majd egy béta verzió is.


If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions