You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Assassin’s Creed Liberation HD – a sokarcú Aveline új formában

Gare – 2014. január 11. 15:46
Share on

Már csak napok kérdése, és érkezik a 2012-ben PS Vitán megjelent Assassin’s Creed: Liberation felújított, HD verziója. A játékosok a sorozatban először női bérgyilkost alakíthatnak Aveline de Grandpré szerepében, aki a spanyol megszállás alatt lévő 18. századi New Orleans-ban harcol a Templomosok uralma ellen. A játék a már megszokott Assassins’s Creed játékmenetet varázsolta a PS Vita apró képernyőjére, kihasználva annak érintőképernyőjét és egyéb funkcióit is – míg ez utóbbi nyilván nem fog visszatérni a HD verzióban, az Ubisoft által beígért újítások, javítások úgy véljük, megérik majd a várakozást.

Az Ubisoft szerint nem csupán egyszerű átiratról van szó: a HD verzió, mint azt neve is igazolja, feljavított grafikával, magasabb felbontással, új küldetésekkel és extra tartalommal bővül kézikonzolos testvéréhez képest. Minden egyes misszió átdolgozásra került, feljavítva azok játékmenetét, nehézséget; a meglévők mellé pedig 15 új, csakis a HD verzióban debütáló küldetést is mellékel az Ubisoft. Reményeink szerint továbbá kiküszöbölésre kerülnek majd a játék kisebb-nagyobb hibái, valamint az aggasztóan lassú framerate és töltési idő is.

A HD verzió megjelenése Január 14-re (USA) és 15-re (Európa) várható, némileg alacsonyabb, 20 dolláros kezdőáron. A játék továbbá csakis digitális letöltés formájában lesz elérhető, legyen az konzolokon (Playstation Network, Xbox Live) vagy PC-n (Steam).If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!
Discussions