You're reading the Hungarian version of this article.Click here to read the English version.

Akció, anime-kaland, nosztalgia és rengeteg JRPG – Tokyo Game Show 2016 előzetesek

Gare – 2016. szeptember 19. 6:14
Share on

Újabb év, újabb Tokyo Game Show – megérkezett Japán legnagyobb videojáték rendezvénye, s mi ezalkalommal is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, melyekre mindenképpen érdemes lesz odafigyelni az elkövetkezendő hónapok során.

Final Fantasy XV

Talán kezdjük is az egyik JRPG nagyágyúval: japán szinkronos, s angol feliratos előzetest csodálhattunk meg a Final Fantasy XV – valljuk be – lélegzetelállító világából. A játék ugyan az eredeti tervek szerint szeptemberben jelent volna meg, azóta azonban csúszott november 29-re.

Berserk and the Band of the Hawk

Címet kapott a népszerű manga és anime-sorozat alapján készülő Berserk akciójáték is: a Berserk and the Band of the Hawk címet még bizony szoknunk kell, a játék mindenesetre előzetest is kapott – ezt ajánljuk minden anime, manga, és hack & slash rajongó figyelmébe. A nyugati megjelenés február 24-én esedékes PS4-en, PS Vita-n és PC-n egyaránt.

Resident Evil 7

A túlélőhorror háza táján is jól állnak a dolgok, a január 24-én megjelenő Resident Evil 7 ugyanis nem csak, hogy új előzetessel, hanem kiegészített demóval is előrukkolt – a PS4 tulajok már most kipróbálhatják az új helyszínekkel megtoldott demó-kalandot. A végleges játék PC-re és Xbox One-ra is megérkezik majd.

Tales of Berseria

Ugyan pontos nyugati megjelenési dátumot még nem kapott a JRPG rajongók által régóta várt, valamint a Tales of Zestiria előzmény-sztorijaként is szolgáló Tales of Berseria (egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor 2017 elején jön PS4-re és PC-re), az új előzetes mellé angol szinkronos játékmenet videó is párosult.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Alakul a PS2 egyik legnagyobb JRPG-jének HD remaster változata is: újfent bemutatkozott a Final Fantasy XII: The Zodiac Age. A grafikailag enyhén feltupírozott változat játékmeneti változásokkal is szolgál majd, mely az anno csak Japánban megjelent „Zodiac Job System” verzióra alapul, gyökerestül átvariált karakterfejlődési rendszerrel. A játék 2017-ben érkezik PS4-re.

The Last Guardian

Nem is olyan rég számoltunk be a The Last Guardian-t érintő csúszásról – akit kellemetlenül ért a dolog, az ne aggódjon, kaptunk temérdek mennyiségű friss gameplay anyagot. Mint korábban is említettük, a játék új megjelenési dátuma december 7.

Valkyria: Azure Revolution

A Valkyria Chronicles sorozatba tartozó, ám attól némileg eltérő szerepjáték ugyan jelen tervek szerint csak Japánban jelenik meg, mindenesetre egy új videót belőle is megcsodálhattunk. A játék egyelőre PS4-re és PS Vita-ra lett bejelentve.

NieR: Automata

A Platinum Games várva-várt legújabb dobása az anno PS3-on debütált, Nier névre hallgató szerepjáték világában játszódik, s nyújtja majd a cégtől elvárt pörgős hack & slash akciót –egyik legfrissebb előzetese ezúttal a főszereplőket vizsgálja meg közelebbről. A NieR: Automata PS4-en és PC-n is meg fog jelenni: pontos nyugati dátumunk még nincs, habár a Japán megjelenés február 23.

Discussions

If you liked this article, follow us on our channels below and/or register!