Blue Protocol előzetes – bemutatkozik a Bandai Namco új, anime-stílusú online akció-szerepjátékaGare – 2019. július 15. 15:50

Blue Protocol előzetes – bemutatkozik a Bandai Namco új, anime-stílusú online akció-szerepjátékaLátványos előzetest kapott a Blue Protocol, a Bandai Namco által nemrég bejelentett online multiplayer akció-RPG.

Ion Fury néven jelenik meg augusztusban a Duke Nukem ihlette retro lövölde, az Ion MaidenGare – 2019. július 12. 16:01

Ion Fury néven jelenik meg augusztusban a Duke Nukem ihlette retro lövölde, az Ion MaidenA Voidpoint és a 3D Realms retro stílusú lövöldéje, az Ion Maiden, immáron Ion Fury-ként folytatja pályafutását, hogy elkerülje a további legális hercehurcát az Iron Maiden zenekarral.

GreedFall – akció-RPG mágiával és természetfelettivel a 17. századi Európa ihlette tájakonGare – 2019. július 12. 15:35

GreedFall – akció-RPG mágiával és természetfelettivel a 17. századi Európa ihlette tájakonA játék története szerint egy halálos járvány tizedeli a világ népességét, így egyesek útnak indulnak Teer Fradee szigete felé, hol elvileg létezik valamilyen gyógymód a kórra.

12 perc Moons of Madness játékmenetGare – 2019. július 12. 14:39

12 perc Moons of Madness játékmenetKicsivel több, mint 12 perces játékmenet videóval jelentkezett újra a Moons of Madness, a Rock Pocket Games csapata által fejlesztett Lovecraft-ihlette sci-fi horror kalandjáték.

Szeptemberben jön a Nintendo új kézikonzola, a Switch LiteGare – 2019. július 11. 17:43

Szeptemberben jön a Nintendo új kézikonzola, a Switch LiteÚj készüléket ad hozzá egyre növekvő konzol családjához a Nintendo – a frissen bejelentett Switch Lite gyakorlatilag az eredeti Switch dedikált kézikonzolként való újragondolása, melyet nagytestvérével ellentétben nem lehet majd TV-re kötni.

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőGare – 2019. július 18. 21:59

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőAz Eldervale-en már a kezdeti pillanatokban érezhető többek között a korai Silent Hill epizódok hatása: a kaland színhelyéül szolgáló többemeletes épületben térképet böngészünk, kulcsokat keresünk, csavaros feladványokon törjük a fejünket, s esetenként vascsővel püföljük a zombinővéreket és egyéb rémségeket, habár ez utóbbi gyakran opcionális.

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőDracolich – 2019. július 11. 20:20

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőA Sinking Cityben a történet helyszínéül szolgáló Oakmont városba érkező magánnyomozót alakítjuk, akit misztikus látomások gyötörnek, s az ezek mögött álló okok és rejtélyek felfedése vezeti a nem mindennapi látvánnyal és lakosokkal büszkélkedő, az áradás nyomában járó éhínséggel küzdő városba.

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőGare – 2019. május 23. 15:39

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőAz eredeti Spoonbeaks Ahoy több, mint egy évtizede jelent meg ingyenesen, sztorijában pedig voltak kalózok, fejtörők, manók, meg egy kellemetlenül széles szakáll is – a dolog egyáltalán nem veszi magát komolyan, így aki Monkey Island-féle poénkodásra számít, nos, az többnyire ezt fogja kapni.

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőGare – 2019. május 2. 18:00

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőEgy titokzatos, fekete csuklyás alak elrabolja a hercegnőt és a királyság lovagjai nem éppen állnak a helyzet magaslatán megmentését illetően, így Tondbert-re, a mezei, csetlő-botló kastélyőrre hárul a feladat, hogy megtegye azt, amire mindenki más képtelen volt.

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – IsmertetőGare – 2019. február 21. 13:17

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – Ismertető21 hosszú év telt el azóta, hogy a játékosok először léptek át Raccoon City rendőrkapitányságának bejárati kapuin, az azóta klasszikussá vált Resident Evil 2-ről pedig elmondható, hogy többnyire a széria aranykorának egyik kiemelkedő képviselője.