Hétvégén ingyenesen kipróbálható a 8 fős kooperatív túlélőjáték, a Project WinterGare – 2019. május 17. 18:51

Hétvégén ingyenesen kipróbálható a 8 fős kooperatív túlélőjáték, a Project WinterMájus 20-ig ingyen próbálható ki az Other Ocean Interactive nyolcszemélyes multiplayer játéka, a Project Winter.

Május 29-én jelenik meg a Wizardry: Labyrinth of Lost Souls PC-reGare – 2019. május 17. 18:39

Május 29-én jelenik meg a Wizardry: Labyrinth of Lost Souls PC-reMájus 29-én PC-re is megérkezik a Wizardry: Labyrinth of Lost Souls, a klasszikus dungeon crawler sorozat japán újragondolása, jelentette be az XSEED Games.

Happy witching! – Így tudod megszerezni a Witcher első részét ingyen a GOG-onGare – 2019. május 16. 14:54

Happy witching! – Így tudod megszerezni a Witcher első részét ingyen a GOG-onMegjött a kedved megnézni, hogy pontosan hogyan is kezdődött a CD Projekt RED nagysikerű Witcher játéksorozata? Most könnyedén megteheted, a GOG ugyanis jelenleg ingyen osztogatja az első részt.

Blasphemous – megérkezett az új előzetes és a játék Steam oldalaGare – 2019. május 16. 14:46

Blasphemous – megérkezett az új előzetes és a játék Steam oldalaSaját Steam oldalt és egy új előzetest kapott a The Game Kitchen konyhájában készülődő akció-platformer, a Blasphemous.

Augusztusban startol a klasszikus WOWGare – 2019. május 14. 22:51

Augusztusban startol a klasszikus WOWMegvan a dátum: augusztus 27-én érkeznek a Blizzard legacy szerverei. A WoW Classic névre keresztelt mód elsősorban azoknak szól, akik a játék eredeti inkarnációját szeretnék viszontlátni.

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőGare – 2019. május 2. 18:00

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőEgy titokzatos, fekete csuklyás alak elrabolja a hercegnőt és a királyság lovagjai nem éppen állnak a helyzet magaslatán megmentését illetően, így Tondbert-re, a mezei, csetlő-botló kastélyőrre hárul a feladat, hogy megtegye azt, amire mindenki más képtelen volt.

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – IsmertetőGare – 2019. február 21. 13:17

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – Ismertető21 hosszú év telt el azóta, hogy a játékosok először léptek át Raccoon City rendőrkapitányságának bejárati kapuin, az azóta klasszikussá vált Resident Evil 2-ről pedig elmondható, hogy többnyire a széria aranykorának egyik kiemelkedő képviselője.

Mage’s Initiation: Reign of the Elements – A kilencvenes évek varázsa – IsmertetőGare – 2019. január 30. 11:30

Mage’s Initiation: Reign of the Elements – A kilencvenes évek varázsa – IsmertetőRetro kalandjáték-rajongóknak bizonyára ismerősen cseng a 90-es évekből a Quest for Glory névre hallgató, s összesen öt játékot felölelő sorozat, mely elsősorban azzal tért el hasonszőrű point & click társaitól, hogy a tradicionális kalandjáték formulát RPG-s elemekkel vegyítette.

Csatangolás a Zónában – Mutant Year Zero: Road to Eden ismertetőDracolich – 2018. december 7. 22:08

Csatangolás a Zónában – Mutant Year Zero: Road to Eden ismertetőEgészen régóta kedvelem a taktikai lövöldözős játékokat, ezért némi várakozással vettem a kezembe a Mutant Year Zero: Road to Eden-t. A két fő karakter az első dialógusukkal azonnal belopta magát a szívembe, és ahogy útnak indultam a Zónában, hogy visszatérjek az Ark-ba, egy csodálatosan kicsavart, groteszk és rendkívüli atmoszférával megáldott világ tárult elém.

Outlast 2 – Kergetőzés a semmiben – IsmertetőGare – 2018. október 18. 13:11

Outlast 2 – Kergetőzés a semmiben – IsmertetőAz Outlast 2 alapjait tekintve nem sokat változtat az elődhöz képest – van egy kameránk, melynek éjjellátó funkcióját használva kell bujkálnunk és szaladgálnunk a sötétben, miközben a körülöttünk tébláboló félőrültek a vérünket akarják.