Március közepén jelenik meg a Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder LabyrinthGare – 2020. február 20. 18:14

Március közepén jelenik meg a Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder LabyrinthThe game will have you take control of the elf Deedlit, a prominent heroine of the franchise, as she awakens in a mysterious place and sets off to look for some much-needed answers.

Hardspace: Shipbreaker előzetes – űrhajóroncsokat fosztogatunk majd a Blackbird Interactive új játékábanGare – 2020. február 20. 18:00

Hardspace: Shipbreaker előzetes – űrhajóroncsokat fosztogatunk majd a Blackbird Interactive új játékábanA LYNX, azaz a galaxis egyik legnagyobb roncsokkal foglalkozó cégének alkalmazottjaként feladatunk nem más, mint az űrben sodródó hatalmas hajók felkutatása, majd azok módszeres kifosztása – a meló nem veszélytelen, az így szerzett nyersanyagok azonban sok pénzt hozhatnak űrkonyhánkra.

A THQ Nordic bejelentette, hogy elkészítik a 2001-es Gothic felújított változatátGare – 2020. február 19. 12:05

A THQ Nordic bejelentette, hogy elkészítik a 2001-es Gothic felújított változatátA cég tavaly decemberben adott ki egy Playable Teaser névre hallgató játszható demót, mellyel a rajongók érdeklődését kívánták felmérni, a visszajelzések alapján pedig úgy tűnik, hogy a játékosok 94.8%-a igenis szeretne egy Gothic remake-kel játszani.

Baldur’s Gate 3 – Jövő héten a PAX East-en és élőben YouTube-n is látható majd az első játékmenet videóGare – 2020. február 18. 19:33

Baldur’s Gate 3 – Jövő héten a PAX East-en és élőben YouTube-n is látható majd az első játékmenet videóHosszas várakozás után végre először láthatunk majd konkrét játékmenet videót a Larian Studios műhelyében készülő Baldur’s Gate 3-ból.

Egy rajongói frissítés keretében audiovizuális tuning érkezett a Silent Hill 2 PC-s változatáhozGare – 2020. február 18. 17:26

Egy rajongói frissítés keretében audiovizuális tuning érkezett a Silent Hill 2 PC-s változatáhozTalán nem nagy túlzás azt állítani, hogy a Konami által kiadott Silent Hill 2 a mai napig a pszichológiai horrorjátékok egyik legjobbja – így minden bizonnyal érthető az is, hogy a rajongók még mindig töretlenül gyártják a PC verzió hibáit kikalapáló frissítéseket.

LUNA The Shadow Dust – Stílusos egyszerűség – IsmertetőGare – 2020. február 13. 6:01

LUNA The Shadow Dust – Stílusos egyszerűség – IsmertetőA játék során két főhőst kapunk: egyik kalandorunk egy fiatal fiú, ki egy hatalmas torony legtetejére igyekszik felmászni, a másik pedig egy focilabdával is összetéveszthető kerek macskalény, aki itt-ott segítő mancsot nyújt számunkra.

Tank Maniacs – pörgős partijáték tankokkal – Ismertető Tormentor – 2019. december 23. 18:41

Tank Maniacs – pörgős partijáték tankokkal – Ismertető Ritka alkalom, hogy az indie stúdiók közül épp egy magyar csapat termékével találkozunk, így nagy örömmel és várakozással vettük kezünkbe a Tank Maniacs-ot.

Moons of Madness – nem-lovecrafti űrséta – IsmertetőGare – 2019. október 28. 21:33

Moons of Madness – nem-lovecrafti űrséta – IsmertetőA Moons of Madness érdekes ötlettel nyitott a játékosközönség felé: mi lenne, ha a lovecrafti horrort elvinnénk a világűrbe? „A kozmikus horror találkozása a science-fiction-el” így leírva roppant érdekesen hangzik, meg aztán ki is ne szeretné az olyan horrorélményeket, melyek során egy elhagyatott űrbázison – azaz inkább Marsbázison – botladozunk végig hátborzongató fémfolyosókon...

Minoria – Keserű déja vu – ReviewGare – 2019. szeptember 4. 13:44

Minoria – Keserű déja vu – ReviewA Minoria főhőse két, az Egyházat szolgáló fiatal lány, Semilla és Fran, kik feletteseik utasításait követve indulnak útnak, hogy megállítsanak egy boszorkány rituálét...

Eldervale – Az oldschool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőGare – 2019. július 18. 21:59

Eldervale – Az oldschool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőAz Eldervale-en már a kezdeti pillanatokban érezhető többek között a korai Silent Hill epizódok hatása: a kaland színhelyéül szolgáló többemeletes épületben térképet böngészünk, kulcsokat keresünk, csavaros feladványokon törjük a fejünket, s esetenként vascsővel püföljük a zombinővéreket és egyéb rémségeket, habár ez utóbbi gyakran opcionális.