Animációs sorozat készül a Syberia kalandjátékok alapjánGare – 2023. június 7. 16:56

Animációs sorozat készül a Syberia kalandjátékok alapjánKis visszatekintő azoknak, akik nem ismernék a sorozatot: a széria anno 2002-ben indult el útjára az első Syberia játékkal, melyben Kate Walker-t, egy new york-i ügyvéded irányítva utaztuk be fél Európát és Oroszországot.

Lovecraft-i terror és misztikum: idén fog megjelenni a Desolatium point and click kalandGare – 2023. június 2. 18:59

Lovecraft-i terror és misztikum: idén fog megjelenni a Desolatium point and click kalandA játékot H.P. Lovecraft kozmikus borzalmakkal és nem evilági entitásokkal teli mítosza ihlette, a történet során pedig négy merőben eltérő (valamint egyedi adottságokkal is rendelkező) főszereplő kalandjait fogjuk nyomon követi.

Pörgős, metroidvania stílusú akciójáték egy öntudattal rendelkező karddal a főszerepben: megjelent a DoombladeGare – 2023. június 2. 18:40

Pörgős, metroidvania stílusú akciójáték egy öntudattal rendelkező karddal a főszerepben: megjelent a DoombladeA játékban Gloom Girl-t alakítjuk, ki népének utolsó tagja, s ki az ún. Dread Lord-ok elnyomása ellen küzd a címszereplő, öntudattal rendelkező kardot forgatva.

Swery bejelentette legújabb játékát: egy VR projekt, amiben akár a saját testrészeid veszítheted el – íme a bizarr előzetesGare – 2023. június 2. 18:03

Swery bejelentette legújabb játékát: egy VR projekt, amiben akár a saját testrészeid veszítheted el – íme a bizarr előzetesA játékban egy Death Game 2000 nevű halálos szerencsejáték-versenyre nevezünk be, hol a tétek az átlagostól némileg eltérnek, egy-egy vereség során ugyanis saját testrészeinket kell feláldoznunk.

A Green Park sötét, elhagyatott vadonjában játszódik majd a Haunted Memories: The Return horror-kalandGare – 2023. május 30. 18:18

A Green Park sötét, elhagyatott vadonjában játszódik majd a Haunted Memories: The Return horror-kalandHaunted Memories: The Return címen jelentette be készülőfélben lévő belső nézetű pszichológiai horrorjátékát a MegaPixel Studio és a Mechano Games csapata.

Bunker-horror, mini Thor, titokzatos köd és harci robotok – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 JúniusGare – 2023. június 1. 19:19

Bunker-horror, mini Thor, titokzatos köd és harci robotok – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 JúniusÜdvözlünk a GTOGG “Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatának 2023 júniusi epizódjában, melynek célja, hogy röviden bemutassa az adott hónap érdekesebb indie és nem-mainstream játékmegjelenéseit.

Klónozás, szellemek és Shin Megami Tensei nosztalgia: ezeket a történetközpontú játékokat próbáltuk ki az idei LudoNarraCon-onGare – 2023. május 10. 15:14

Klónozás, szellemek és Shin Megami Tensei nosztalgia: ezeket a történetközpontú játékokat próbáltuk ki az idei LudoNarraCon-onAki nem tudná, a LudoNarraCon egy évente visszatérő online/digitális rendezvény, mely elsősorban a történetközpontú játékokat kívánja néhány napig a reflektorfénybe állítani – olyan címekről van szó, melyek a történetmesélést, nem a lövöldözést helyezik előtérbe.

Estimese csodaországban – Ravenlok – IsmertetőGare – 2023. május 4. 5:03

Estimese csodaországban – Ravenlok – IsmertetőA Ravenlok című bájos akció-kalandról fogok röviden értekezni, mely során hősnőnk egy mágikus-fantasztikus világba csöppen át, ahol kardot s pajzsot ragadva kell megállítania egy gonosz királynőt, aki… nos, aki gonosz.

Sötét bunkerek, még sötétebb útvesztők és nyakatekert fejtörők – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 MájusGare – 2023. május 3. 18:27

Sötét bunkerek, még sötétebb útvesztők és nyakatekert fejtörők – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 MájusWelcome to GTOGG’s May 2023 edition of Promising Indie Game Releases, where we highlight indie and non-mainstream titles that we believe deserve your attention – in other words, “look at all this potentially cool stuff you might’ve missed otherwise”. That would’ve been too long for a title, though.

Kiforratlan történet egy neonfényes cyberpunk világban – Rendezvous – IsmertetőGare – 2023. április 12. 17:10

Kiforratlan történet egy neonfényes cyberpunk világban – Rendezvous – IsmertetőA Rendezvous egy cyberpunk kalandjáték, némi akcióval és lopakodós részekkel fűszerezve. Története egy futurisztikus Indonéziában játszódik, hőse pedig egy Setyo névre hallgató férfi, ki eltűnt testvére nyomában veti bele magát a bűnözés, a korrupt megacégek és a sötét titkok világába.