A klasszikus túlélőhorrorok nyomában: júliusban jelenik meg az Into the AbyssGare – 2022. június 24. 15:47

A klasszikus túlélőhorrorok nyomában: júliusban jelenik meg az Into the AbyssA történet szerint egy eltökélt férfi kutat titokzatos körülmények között eltűnt testvére után – a nyomok pedig Overhall County hegyes, erdős vadonjába vezetik... hol, talán mondanunk sem kell, számtalan veszéllyel hozza majd össze a sors.

Szellemek egy elátkozott iskolában: Narin: The Orange Room bemutatkozó előzetesGare – 2022. június 23. 13:27

Szellemek egy elátkozott iskolában: Narin: The Orange Room bemutatkozó előzetesA történet főhőse Narin, egy fiatal lány, ki eltűnt testvére után kutatva kénytelen a fény és a sötétség között navigálva szembeszállni számtalan természetfeletti veszéllyel.

Öt ígéretes indie játék, amit a nyári Steam Next Fest alatt kipróbáltunkGare – 2022. június 22. 11:23

Öt ígéretes indie játék, amit a nyári Steam Next Fest alatt kipróbáltunkA Steam-en a nyár természetesen nem csak a hatalmas leárazások időszaka: ilyenkor kerül lebonyolításra többek között a Steam Next Fest is, melynek során többszáz videojáték-demó kerül a reflektorfénybe, hogy lenyűgözze a kíváncsi játékosokat.

Kincskereső kaland egy amnéziás dzsinn kíséretében – Mira and the Legend of the Djinns előzetesGare – 2022. június 17. 13:44

Kincskereső kaland egy amnéziás dzsinn kíséretében – Mira and the Legend of the Djinns előzetesA sztori hőse Yuba, az ambiciózus felfedező és kincsvadász, ki egy napon találkozik egy titokzatos, Mira névre hallgató amnéziás dzsinnel – Yuba és Mira így szövetséget kötnek, s közösen indulnak útnak, hogy felkutassák a múlt titkait, valamint visszaszerezzék a dzsinn elveszett emlékeit.

Cyberpunk világ, groteszk mutánsok és veszélyes kiborgok – Loopmancer előzetes és megjelenésGare – 2022. június 17. 13:19

Cyberpunk világ, groteszk mutánsok és veszélyes kiborgok – Loopmancer előzetes és megjelenésA projekt alapfelállása szerint hősünk Xiang Zixu, egy tehetséges magándetektív, ki épp egy híres riporternő eltűnése után nyomoz, mikor utoléri a végzet, s meggyilkolják – a túlvilág helyett azonban Xiang újra saját lakásában tér magához, s ekkor döbben rá a tényre, hogy minden egyes halál után újra meg újra visszarepül az időben.

Kártyacsalók, cápák és nagyon gonosz szellemek – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2022 JúniusGare – 2022. június 1. 18:00

Kártyacsalók, cápák és nagyon gonosz szellemek – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2022 JúniusÜdvözlünk a GTOGG “Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatának 2022 júniusi epizódjában, melynek célja, hogy röviden bemutassa az adott hónap érdekesebb indie és nem-mainstream játékmegjelenéseit. Mászóval: „íme egy tucatnyi klassznak tűnő játék, melyekről nem biztos, hogy hallottál”. Címnek ez viszont kicsit túl hosszú lett volna.

Átláthatatlan őrület – Source of Madness – IsmertetőGare – 2022. május 18. 13:58

Átláthatatlan őrület – Source of Madness – IsmertetőA Source of Madness egy olyan projekt, mely a kimondhatatlan borzalmak és a csápos, szinte elképzelhetetlen húslények iránti mély félelmünkből táplálkozik, mindezt egy roguelite játék keretein belül teszi procedurálisan generált pályákkal, gépi tanulással felvértezett szörnyekkel...

A kávéfőző-szimulátortól a kártyacsalásig: öt szuper történetközpontú játék, amit a LudoNarraCon 2022 fesztiválon kipróbáltunkGare – 2022. május 10. 16:05

A kávéfőző-szimulátortól a kártyacsalásig: öt szuper történetközpontú játék, amit a LudoNarraCon 2022 fesztiválon kipróbáltunkBőven benne vagyunk a 2022-ben, a történetközpontú játékok iránti érdeklődésünk azonban az elmúlt években aligha lankadt, így újfent nagy örömmel vetettük bele magunkat a narratív játékokat ünneplő LudoNarraCon játék-rengetegébe.

Szamurájok, űrhajó-újrahasznosítás és egy kis boszorkányság – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2022 MájusGare – 2022. május 2. 16:39

Szamurájok, űrhajó-újrahasznosítás és egy kis boszorkányság – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2022 MájusÜdvözlünk a GTOGG “Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatának 2022 májusi epizódjában, melynek célja, hogy röviden bemutassa az adott hónap érdekesebb indie és nem-mainstream játékmegjelenéseit. Mászóval: „íme egy tucatnyi klassznak tűnő játék, melyekről nem biztos, hogy hallottál”. Címnek ez viszont kicsit túl hosszú lett volna.

A rombolás művészete – Instruments of Destruction Korai Hozzáférés – IsmertetőGare – 2022. március 9. 19:02

A rombolás művészete – Instruments of Destruction Korai Hozzáférés – IsmertetőA játék egyik alapkoncepciója, hogy az ember szabadon megépítheti saját csodajárművét, hogy azzal tegyen rendet a pimaszkodó épületek között.