SOMA – már PS4-en is elérhető a Safe Mode (halálmentes játékmód)Gare – 2018. február 21. 10:06

SOMA – már PS4-en is elérhető a Safe Mode (halálmentes játékmód)A PC-n és Xbox One-on már elérhető Safe Mode mostantól a SOMA PlayStation 4 verzióján is játszható. Hogy pontosan mit is takar mindez?

Kényszerszünetben a System Shock reboot fejlesztéseGare – 2018. február 19. 21:15

Kényszerszünetben a System Shock reboot fejlesztéseSzünetel a crowdfunding révén finanszírozott System Shock reboot fejlesztése, érkezett a NightDive Studios bejelentése a projekt hivatalos Kickstarter oldalán.

Bemutatkozott Swery új játéka, a The MissingGare – 2018. február 19. 10:24

Bemutatkozott Swery új játéka, a The MissingNem is olyan rég számoltunk be a Deadly Premonition révén számon tartott Hidetaka “Swery” Suehiro legújabb projektjéről, a The Good Life-ról, s most újra itt vagyunk, hogy jelentsük: a japán úriember egy másik játékon is dolgozik.

Lopakodj és mentsd meg az elrabolt amerikai elnököket! – hamarosan érkezik a Never Stop Sneakin’ PC-reGare – 2018. február 15. 18:43

Lopakodj és mentsd meg az elrabolt amerikai elnököket! – hamarosan érkezik a Never Stop Sneakin’ PC-reAz eredetileg Nintendo Switch-re megjelent Never Stop Sneakin’ hamarosan PC-n is debütál és nevéhez hűen temérdek mennyiségű lopakodással szolgál majd az erre szomjazó játékosok számára.

The End – rókaként kalandozhatsz egy cyberpunk világbanGare – 2018. február 15. 10:33

The End – rókaként kalandozhatsz egy cyberpunk világbanFantasztikus cyberpunk világokat sokan jártunk már be ilyen-olyan videojáték keretei között – voltunk elszánt hackerek, esetleg veterán fejvadászok is. De mi van a rókákkal?

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds – A civakodás szimulátor – IsmertetőGare – 2018. február 23. 14:44

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds – A civakodás szimulátor – IsmertetőA kaland elején Finn, a szokásos módon amnéziás hősünk, rabszolgaként tengeti napjait, legalábbis addig, amíg egy titokzatos öregember a segítéségét kérve fel nem szabadítja. Egyszerű kezdés, nem?

Okami HD – Egy klasszikus japán mese – IsmertetőGare – 2018. február 6. 20:12

Okami HD – Egy klasszikus japán mese – IsmertetőA legendák szerint az Orochi névre hallgató gonosz nyolcfejű kígyónak évről évre emberi áldozatokat mutattak be a falusiak, hogy ezáltal lecsillapítsák a szörnyeteg haragját.

Divinity: Original Sin 2 – A szerepjátékok új királya – IsmertetőGare – 2018. február 1. 14:53

Divinity: Original Sin 2 – A szerepjátékok új királya – IsmertetőA kaland Rivellon földjén játszódik, melynek békéjét a Voidwoken névre hallgató szörnyetegek szüntelen inváziója fenyegeti. A veszély oka pedig nem más, mint főhősünk.

Dark Souls: The Board Game – gondolatok egy táblásjáték-amatőr szemszögébőlGare – 2017. december 7. 18:01

Dark Souls: The Board Game – gondolatok egy táblásjáték-amatőr szemszögébőlMegszállott Dark Souls rajongóként két különleges vendég – PixelDrake és Ponylord – segédletével kipróbáltuk minden idők egyik legnehezebb játékának asztali verzióját. Ismertető és bontópornó videó!

Tyranny – A gonosz antihős szerepében – IsmertetőGare – 2017. december 4. 12:47

Tyranny – A gonosz antihős szerepében – IsmertetőAz Obsidian műhelyében hegesztett Tyranny nem mindennapi alapfelállással nyitja narratíváját – a jó és a gonosz közti ütközetet a gonosz nyerte meg.