Hétvégén ingyenesen játszhatóak a Funcom kiadó Conan játékaiGare – 2019. szeptember 20. 15:24

Hétvégén ingyenesen játszhatóak a Funcom kiadó Conan játékaiA Funcom ideiglenesen ingyenesen játszhatóvá tette a Conan világában játszódó játékait, az érdeklődők így szeptember 23-ig ingyen próbálhatják ki Steam-en a túlélésre kihegyezett Conan Exiles-t, valamint a Conan Unconquered névre hallgató RTS-t.

Terminator Resistance előzetes – posztapokaliptikus first-person lövölde a klasszikus Terminator filmek nyomábanGare – 2019. szeptember 20. 13:56

Terminator Resistance előzetes – posztapokaliptikus first-person lövölde a klasszikus Terminator filmek nyomábanHabár hamarosan érkezik a Terminátor: Sötét végzet című film, úgy látszik, a játékrajongók sem fognak unatkozni idén, nemrég bejelentésre került ugyanis a Terminator Resistance névvel ellátott first-person lövölde.

Encased – körökre osztott sci-fi RPG a Fallout és Divinity: Original Sin nyomdokainGare – 2019. szeptember 19. 16:38

Encased – körökre osztott sci-fi RPG a Fallout és Divinity: Original Sin nyomdokainSzeptember 26-án Steam Korai Hozzáférésen debütál az Encased, a Dark Crystal Games műhelyében készülő posztapokaliptikus sci-fi szerepjáték.

Haven szigetének idilli paradicsomába kalauzol majd a Hitman 2 új küldetéseGare – 2019. szeptember 19. 16:19

Haven szigetének idilli paradicsomába kalauzol majd a Hitman 2 új küldetéseHamarosan egy teljesen új helyszínt fedezhetnek fel a Hitman 2 rajongói, az Expansion Pass és a Gold Edition tulajai számára ugyanis napokon belül érkezik az ún. The Last Resort című küldetés.

Új, japán szinkronos előzetessel jelentkezett a Genshin Impact nyílt világú akció-RPGGare – 2019. szeptember 18. 13:53

Új, japán szinkronos előzetessel jelentkezett a Genshin Impact nyílt világú akció-RPGA miHoYo fejlesztőcsapata új előzetest adott ki készülőfélben lévő open world akció-RPG-jükhöz, a Genshin Impact-hez, a videó pedig ezúttal japán nyelven szólal meg – célja ugyanis részben az, hogy a játék japán szinkronszínészeit bemutassa.

Minoria – Keserű déja vu – ReviewGare – 2019. szeptember 4. 13:44

Minoria – Keserű déja vu – ReviewA Minoria főhőse két, az Egyházat szolgáló fiatal lány, Semilla és Fran, kik feletteseik utasításait követve indulnak útnak, hogy megállítsanak egy boszorkány rituálét...

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőGare – 2019. július 18. 21:59

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőAz Eldervale-en már a kezdeti pillanatokban érezhető többek között a korai Silent Hill epizódok hatása: a kaland színhelyéül szolgáló többemeletes épületben térképet böngészünk, kulcsokat keresünk, csavaros feladványokon törjük a fejünket, s esetenként vascsővel püföljük a zombinővéreket és egyéb rémségeket, habár ez utóbbi gyakran opcionális.

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőDracolich – 2019. július 11. 20:20

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőA Sinking Cityben a történet helyszínéül szolgáló Oakmont városba érkező magánnyomozót alakítjuk, akit misztikus látomások gyötörnek, s az ezek mögött álló okok és rejtélyek felfedése vezeti a nem mindennapi látvánnyal és lakosokkal büszkélkedő, az áradás nyomában járó éhínséggel küzdő városba.

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőGare – 2019. május 23. 15:39

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőAz eredeti Spoonbeaks Ahoy több, mint egy évtizede jelent meg ingyenesen, sztorijában pedig voltak kalózok, fejtörők, manók, meg egy kellemetlenül széles szakáll is – a dolog egyáltalán nem veszi magát komolyan, így aki Monkey Island-féle poénkodásra számít, nos, az többnyire ezt fogja kapni.

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőGare – 2019. május 2. 18:00

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőEgy titokzatos, fekete csuklyás alak elrabolja a hercegnőt és a királyság lovagjai nem éppen állnak a helyzet magaslatán megmentését illetően, így Tondbert-re, a mezei, csetlő-botló kastélyőrre hárul a feladat, hogy megtegye azt, amire mindenki más képtelen volt.