The Outer Worlds, The Sinking City, Control és még több játék az Epic Games Store-ban jelenik majd meg elsőkéntGare – 2019. március 21. 16:15

The Outer Worlds, The Sinking City, Control és még több játék az Epic Games Store-ban jelenik majd meg elsőkéntÚgy látszik, hogy az Obsidian Entertainment rendkívül ígéretesnek tűnő sci-fi szerepjátéka, a The Outer Worlds, egy darabig elkerüli a Steam-et, s elsőként kizárólag az Epic Games Store-on és a Windows Store-on fog megjelenni.

Bright Memory: Infinite előzetes – teljes játékként jelenik meg a FYQD Studio futurisztikus FPS-eGare – 2019. március 20. 21:16

Bright Memory: Infinite előzetes – teljes játékként jelenik meg a FYQD Studio futurisztikus FPS-eA kínai FYQD Studio csapata bejelentette, hogy rövid, nemrég megjelent FPS játékukat, a Bright Memory – Episode 1-t epizodikus projekt helyett egy teljes értékű játékká dolgozzák át, melynek címe Bright Memory: Infinite lesz.

Jön a Halo: The Master Chief Collection; hamarosan PC-n is tesztelheted a készülő Halo játékokatGare – 2019. március 19. 17:56

Jön a Halo: The Master Chief Collection; hamarosan PC-n is tesztelheted a készülő Halo játékokatVégre PC-re is beköltözik a Halo: The Master Chief Collection, jelentette be a fejlesztésért felelős 343 Industries.

System Shock 3 – itt az első előzetesGare – 2019. március 19. 13:07

System Shock 3 – itt az első előzetesHosszas várakozás után végre megérkezett az első előzetes a készülőfélben lévő System Shock 3-hoz.

Horror az első munkanapon – áprilisban jelenik meg a Yuppie PsychoGare – 2019. március 12. 15:39

Horror az első munkanapon – áprilisban jelenik meg a Yuppie PsychoMegjelenési dátumot kapott a Yuppie Psycho – a The Count Lucanor című horrorjátékért felelős Baroque Decay csapatának új alkotása április 25-től lesz elérhető.

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – IsmertetőGare – 2019. február 21. 13:17

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – Ismertető21 hosszú év telt el azóta, hogy a játékosok először léptek át Raccoon City rendőrkapitányságának bejárati kapuin, az azóta klasszikussá vált Resident Evil 2-ről pedig elmondható, hogy többnyire a széria aranykorának egyik kiemelkedő képviselője.

Mage’s Initiation: Reign of the Elements – A kilencvenes évek varázsa – IsmertetőGare – 2019. január 30. 11:30

Mage’s Initiation: Reign of the Elements – A kilencvenes évek varázsa – IsmertetőRetro kalandjáték-rajongóknak bizonyára ismerősen cseng a 90-es évekből a Quest for Glory névre hallgató, s összesen öt játékot felölelő sorozat, mely elsősorban azzal tért el hasonszőrű point & click társaitól, hogy a tradicionális kalandjáték formulát RPG-s elemekkel vegyítette.

Csatangolás a Zónában – Mutant Year Zero: Road to Eden ismertetőDracolich – 2018. december 7. 22:08

Csatangolás a Zónában – Mutant Year Zero: Road to Eden ismertetőEgészen régóta kedvelem a taktikai lövöldözős játékokat, ezért némi várakozással vettem a kezembe a Mutant Year Zero: Road to Eden-t. A két fő karakter az első dialógusukkal azonnal belopta magát a szívembe, és ahogy útnak indultam a Zónában, hogy visszatérjek az Ark-ba, egy csodálatosan kicsavart, groteszk és rendkívüli atmoszférával megáldott világ tárult elém.

Outlast 2 – Kergetőzés a semmiben – IsmertetőGare – 2018. október 18. 13:11

Outlast 2 – Kergetőzés a semmiben – IsmertetőAz Outlast 2 alapjait tekintve nem sokat változtat az elődhöz képest – van egy kameránk, melynek éjjellátó funkcióját használva kell bujkálnunk és szaladgálnunk a sötétben, miközben a körülöttünk tébláboló félőrültek a vérünket akarják.

Lamplight City – Egy magándetektív munkában – IsmertetőGare – 2018. szeptember 13. 6:09

Lamplight City – Egy magándetektív munkában – IsmertetőA játék története egy alternatív 1844-ba repít el minket, hol éppen a gőztechnológia hódít, főhősünk pedig egy Miles Fordham nevű magándetektív, kinek élete drasztikus és váratlan fordulatot vesz, mikor partnere, Bill, egy közös nyomozás során elhalálozik.