The Outer Worlds – új, belső nézetes sci-fi RPG-t jelentett be az Obsidian csapataGare – 2018. december 7. 18:26

The Outer Worlds – új, belső nézetes sci-fi RPG-t jelentett be az Obsidian csapataSzerepjáték rajongók számára az idei Game Awards ceremónia egyik legizgalmasabb pontja bizonyára az volt, amikor a jelenleg az Obsidian Entertainment-nél dolgozó Tim Cain és Leonard Boyarsky sétáltak a színpadra, hogy bejelentsék legújabb játékprojektjüket.

December 11 és 18 között ingyenesen játszható majd a Street Fighter V: Arcade EditionGare – 2018. december 7. 17:07

December 11 és 18 között ingyenesen játszható majd a Street Fighter V: Arcade EditionA 2018-as Capcom Cup ürügyén a Capcom úgy döntött, néhány napig ingyenesen játszhatóvá teszi a Street Fighter V: Arcade Edition-t PlayStation 4-en és Steam-en egyaránt.

Az Epic Games megerősítette: jegelték az Unreal Tournament fejlesztésétGare – 2018. december 5. 17:28

Az Epic Games megerősítette: jegelték az Unreal Tournament fejlesztésétMár hivatalos: teljesen leállt az új Unreal Tournament fejlesztése – a hírt az Epic Games egy, a Variety-nek tett interjúban erősítette meg.

Új kihívója akadt a Steamnek: 2019-ben érkezik az Epic Games játékáruházaGare – 2018. december 5. 17:12

Új kihívója akadt a Steamnek: 2019-ben érkezik az Epic Games játékáruházaSaját netes játékáruházat jelentett be az Epic Games, mely első körben a Steam-nél kedvezőbb feltételeket kíván nyújtani a fejlesztők számára.

2019 szeptemberében jelenik meg a MechWarrior 5: MercenariesGare – 2018. december 3. 15:18

2019 szeptemberében jelenik meg a MechWarrior 5: MercenariesAz idén júniusban bekövetkezett csúszást követően a Piranha Games végre bejelentette, konkrétan mikor is fogják kiadni készülőfélben lévő óriásrobotos játékukat, a MechWarrior 5: Mercenaries-t.

Csatangolás a Zónában – Mutant Year Zero: Road to Eden ismertetőDracolich – 2018. december 7. 22:08

Csatangolás a Zónában – Mutant Year Zero: Road to Eden ismertetőEgészen régóta kedvelem a taktikai lövöldözős játékokat, ezért némi várakozással vettem a kezembe a Mutant Year Zero: Road to Eden-t. A két fő karakter az első dialógusukkal azonnal belopta magát a szívembe, és ahogy útnak indultam a Zónában, hogy visszatérjek az Ark-ba, egy csodálatosan kicsavart, groteszk és rendkívüli atmoszférával megáldott világ tárult elém.

Outlast 2 – Kergetőzés a semmiben – IsmertetőGare – 2018. október 18. 13:11

Outlast 2 – Kergetőzés a semmiben – IsmertetőAz Outlast 2 alapjait tekintve nem sokat változtat az elődhöz képest – van egy kameránk, melynek éjjellátó funkcióját használva kell bujkálnunk és szaladgálnunk a sötétben, miközben a körülöttünk tébláboló félőrültek a vérünket akarják.

Lamplight City – Egy magándetektív munkában – IsmertetőGare – 2018. szeptember 13. 6:09

Lamplight City – Egy magándetektív munkában – IsmertetőA játék története egy alternatív 1844-ba repít el minket, hol éppen a gőztechnológia hódít, főhősünk pedig egy Miles Fordham nevű magándetektív, kinek élete drasztikus és váratlan fordulatot vesz, mikor partnere, Bill, egy közös nyomozás során elhalálozik.

Unavowed – természetfeletti démonvadászok – IsmertetőGare – 2018. augusztus 8. 15:01

Unavowed – természetfeletti démonvadászok – IsmertetőHabár külsejét tekintve az Unavowed egy az egyben a régi point & click kalandjátékok emlékét idézi, több szempontból is változtat, vagy legalábbis csavar egyet a bejáratott formulán olyan elemekkel, melyeket nagy valószínűséggel a nyugati szerepjátékok – kiváltképp a BioWare-féle kalandok – ihlettek.

Final Fantasy XV: Windows Edition – Üres kirándulás a haverokkal – IsmertetőGare – 2018. július 19. 14:16

Final Fantasy XV: Windows Edition – Üres kirándulás a haverokkal – IsmertetőA Final Fantasy XV történetének elején Noctis herceg épp útnak indul, hogy találkozzon leendő feleségével, az amúgy gyerekkora óta ismert Lunafreya-val. Talán mondanunk sem kell, hogy a dolgok nem mind terv szerint sülnek el, a kezdeti néhány óra pedig egy roppant izgalmas kaland ígéretét húzza el az orrunk előtt...