The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Egy katonai iskola mindennapjai – IsmertetőGare – 2017. október 20. 22:14

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Egy katonai iskola mindennapjai – IsmertetőA kaland színhelye ezúttal az Ereboniai Birodalom, a kontinens katonai nagyhatalma, melynek erői annak idején a Liberl Királysággal csaptak össze egy véres háború során. Főhősünk ezúttal Rean Schwarzer, a Thors Katonai Iskola frissen megalapított VII. Osztályának egyik tagja, kinek az intézményben eltöltött első néhány hónapját fogjuk nyomon követni.

Inmates – Lassú börtön(tor)túra – IsmertetőGare – 2017. október 4. 15:57

Inmates – Lassú börtön(tor)túra – IsmertetőAz Inmates alapfelállása – pszichológiai horror egy sötét börtönben, intenzív, nyakatekert fejtörőkkel – kellően ígéretes volt, s habár a rövid játékidő némileg aggasztott, mégis bizakodva kezdtem bele a kalandba.

6 Seasons – kihívás hatszögekkel – IsmertetőHysteria – 2017. október 4. 12:53

6 Seasons – kihívás hatszögekkel – IsmertetőFejtörő mobiljáték. Mielőtt nekiugrunk az ismertetőnek, le kell szögeznem, hogy ugyan a fejtörőknek megszállottja vagyok, a mobilra készült játékok általában messze elkerülnek. De a 6 Seasons már első ránézésre elvarázsolt és meggyőzött arról, ennek a játéknak bizony a telefonomon a helye.

Hol vannak a gyógyszereim? – Distrust – Első ránézésreGare – 2017. szeptember 1. 12:15

Hol vannak a gyógyszereim? – Distrust – Első ránézésreKíváncsian léptem be a Distrust fagyos világába – a Cheerdealers csapatának túlélőjátéka ugyanis John Carpenter 1982-es klasszikusát, A dolog c. filmet hozta fel elsődleges inspirációként.

Conarium – Távoli titkok nyomában – IsmertetőDracolich – 2017. június 20. 0:32

Conarium – Távoli titkok nyomában – IsmertetőAlig fél évvel azt követően, hogy testületileg eldöntöttük, mely ígéretesnek tűnő horror játékok fognak bennünket az idén érdekelni, máris kezünkbe vehettük a Conariumot, hogy beléphessünk H.P. Lovecraft nyomasztó világának virtuális megtestesülésébe.

Star Ocean: The Last Hope – november végén érkezik a remasterGare – 2017. október 19. 15:40

Star Ocean: The Last Hope – november végén érkezik a remasterA tri-Ace sci-fi/fantasy JRPG-jének negyedik epizódja, a Star Ocean: The Last Hope november 28-án full HD remaster-el tér vissza PS4-en (digitális formában a PS Store-on) és Steam-en, $20.99-es áron.

Ki tud legjobban sikítani versenyt hirdetett streamereknek a Layers of Fear kiadójaGare – 2017. október 19. 12:02

Ki tud legjobban sikítani versenyt hirdetett streamereknek a Layers of Fear kiadójaAz Aspyr Media és a Bloober Team csapata sajátos módon ünneplik a Halloween-t: olyan embereket keresnek, akik kellően meggyőző sikoltás tudnak előcsikarni torkuk bugyraiból, miközben a Layers of Fear-el vagy az Observer-el játszanak.

Jöhet a dzsungelharc – új frissítést kap a Team Fortress 2Gare – 2017. október 18. 12:24

Jöhet a dzsungelharc – új frissítést kap a Team Fortress 2Jungle Inferno néven új frissítést kap a Team Fortress 2 – mint azt a cím is sejteti, az alapjáték dohos-poros pályáival ellentétben ezúttal egy trópusi dzsungel kellős közepén csapunk össze majd ellenfeleinkkel.

VIECC ‘17 – Geek kultúra Ausztria szívében – ilyen programokra számíthatunk a novemberi bécsi Comic Con-onGare – 2017. október 16. 17:12

VIECC ‘17 – Geek kultúra Ausztria szívében – ilyen programokra számíthatunk a novemberi bécsi Comic Con-onJövő hónapban ideiglenesen Ausztriába költözik a modern popkultúra, november 18-19-én ugyanis ismét megrendezésre kerül a bécsi VIECC, azaz a Vienna Comic Con, hol találkozik a cosplay, a képregény, a film, a videojáték és még sok minden más.

The Mummy Demastered – október végén érkezik a Múmia film pixeles játékadaptációjaGare – 2017. október 11. 14:08

The Mummy Demastered – október végén érkezik a Múmia film pixeles játékadaptációjaAz idei Múmia filmhez kapcsolódó The Mummy Demastered első ránézésre mindent tartalmaz, amit egy kielégítő 2D platformernek nyújtania kell – retro grafika, kellő mennyiségű akció, változatos helyszínek, ellenfelek, és még sorolhatnánk.