Demó formájában kipróbálható SWERY új játéka, a The Good LifeGare – 2018. április 26. 11:30

Demó formájában kipróbálható SWERY új játéka, a The Good LifeSWERY, a Deadly Premonition atyja, nem is olyan rég 24 perces videó keretei között mutatta be új játékát, a The Good Life-ot.

Három kiegészítő fog érkezni a Pillars of Eternity 2 alapjátékhozGare – 2018. április 25. 22:44

Három kiegészítő fog érkezni a Pillars of Eternity 2 alapjátékhozNyakunkon a Pillars of Eternity II: Deadfire május 8-i megjelenése, az Obsidian azonban gondoskodik arról, hogy kellő mennyiségű kalandban legyen részünk az alapjáték kivégzése után is.

Nemsokára érkezik a Dark Souls felújított verziója, PC-s tulajdonosok 50%-os árengedményt kapnakGare – 2018. április 24. 21:47

Nemsokára érkezik a Dark Souls felújított verziója, PC-s tulajdonosok 50%-os árengedményt kapnakMájus 25-én érkezik a Dark Souls remasterelt verziója PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, no meg Switch-re is, habár ez utóbbira csupán valamikor nyáron számíthatunk egy kellemetlen csúszás miatt.

Banner of the Maid – taktikai szerepjáték, fiktív történettel a francia forradalom idejénGare – 2018. április 24. 21:07

Banner of the Maid – taktikai szerepjáték, fiktív történettel a francia forradalom idejénA CE-Asia csapata bejelentette készülőfélben lévő taktikai RPG-jét, a Banner of the Maid-et, mely jelen álláspont szerint Switch-en, PS4-en, és PC-n (Steam-en) is meg fog jelenni.

Faeland – elbűvölő 2D-s Metroidvania akció-RPG a KickstarterenGare – 2018. április 23. 11:13

Faeland – elbűvölő 2D-s Metroidvania akció-RPG a KickstarterenHa azzal kezdem mondandómat, hogy a Faeland egy 2D-s Metroidvania akció-RPG, mely egy kastélyokkal, erdőkkel és szörnyekkel megtűzdelt gyönyörű fantasy világban játszódik, akkor körülbelül már el is mondtam majdnem mindent, amit első körben érdemes tudni róla.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age – Egy tökélyre csiszolt klasszikus – IsmertetőGare – 2018. március 13. 14:12

Final Fantasy XII: The Zodiac Age – Egy tökélyre csiszolt klasszikus – IsmertetőA játék többnyire mindennapi módon kezdődik, mi pedig az árván maradt Vaan-t alakítva tengetjük mindennapjainkat, kinek bátyját a fő sztoriszál előtt két évvel gyilkolták meg – hősünk arról álmodik, hogy egy nap égi kalózzá váljon, s némileg jobb irányba terelje életét.

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds – A civakodás szimulátor – IsmertetőGare – 2018. február 23. 14:44

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds – A civakodás szimulátor – IsmertetőA kaland elején Finn, a szokásos módon amnéziás hősünk, rabszolgaként tengeti napjait, legalábbis addig, amíg egy titokzatos öregember a segítéségét kérve fel nem szabadítja. Egyszerű kezdés, nem?

Okami HD – Egy klasszikus japán mese – IsmertetőGare – 2018. február 6. 20:12

Okami HD – Egy klasszikus japán mese – IsmertetőA legendák szerint az Orochi névre hallgató gonosz nyolcfejű kígyónak évről évre emberi áldozatokat mutattak be a falusiak, hogy ezáltal lecsillapítsák a szörnyeteg haragját.

Divinity: Original Sin 2 – A szerepjátékok új királya – IsmertetőGare – 2018. február 1. 14:53

Divinity: Original Sin 2 – A szerepjátékok új királya – IsmertetőA kaland Rivellon földjén játszódik, melynek békéjét a Voidwoken névre hallgató szörnyetegek szüntelen inváziója fenyegeti. A veszély oka pedig nem más, mint főhősünk.

Dark Souls: The Board Game – gondolatok egy táblásjáték-amatőr szemszögébőlGare – 2017. december 7. 18:01

Dark Souls: The Board Game – gondolatok egy táblásjáték-amatőr szemszögébőlMegszállott Dark Souls rajongóként két különleges vendég – PixelDrake és Ponylord – segédletével kipróbáltuk minden idők egyik legnehezebb játékának asztali verzióját. Ismertető és bontópornó videó!