TV-sorozat készülhet a Vampyr alapjánGare – 2018. augusztus 17. 15:40

TV-sorozat készülhet a Vampyr alapjánA FOX21 megszerezte a jogokat, hogy TV-s adaptációt készítsen a Dontnod Entertainment Vampyr című akció-szerepjátékából.

Inmost – misztikus hangulatú puzzle platformer játékot jelentett be a ChucklefishGare – 2018. augusztus 17. 15:11

Inmost – misztikus hangulatú puzzle platformer játékot jelentett be a ChucklefishA Chucklefish fogja kiadni a Hidden Layer Games készölőfélben lévő – és amúgy rendkívül ígéretesnek tűnő – puzzle platformer játékát, az Inmost-ot.

Project Hardcore – több mint 20 év várakozás után mégis megjelenik a 2D-s sci-fi lövöldeGare – 2018. augusztus 17. 14:43

Project Hardcore – több mint 20 év várakozás után mégis megjelenik a 2D-s sci-fi lövöldeAz egyelőre Project Hardcore néven emlegetett 2D-s sci-fi lövölde, melyet a 90-es években fejlesztettek, majd végül leállítottak, végül mégis meg fog jelenni a Strictly Limited Games jóvoltából PS4-re és PS Vita-ra.

Megjelent a sötét hangulatú, hardcore 2D-s akció-platformer, a Death’s GambitGare – 2018. augusztus 14. 16:15

Megjelent a sötét hangulatú, hardcore 2D-s akció-platformer, a Death’s GambitAz ilyenfajta játékokat szokás „2D-s Dark Souls”-nak nevezni, de ezesetben illőnek érezzük a kifejezést; a játék sötét, komor világa rendkívül impozánsnak tűnik.

Ősszel érkezik Steam-re a Let It Die free-to-play daráldaGare – 2018. augusztus 14. 15:22

Ősszel érkezik Steam-re a Let It Die free-to-play daráldaA Grasshopper Manufacture eddig csupán PS4-en elérhető ingyenes hack & slash játéka, a Let It Die, idén ősszel Steam-en is tiszteletét teszi majd.

Unavowed – természetfeletti démonvadászok – IsmertetőGare – 2018. augusztus 8. 15:01

Unavowed – természetfeletti démonvadászok – IsmertetőHabár külsejét tekintve az Unavowed egy az egyben a régi point & click kalandjátékok emlékét idézi, több szempontból is változtat, vagy legalábbis csavar egyet a bejáratott formulán olyan elemekkel, melyeket nagy valószínűséggel a nyugati szerepjátékok – kiváltképp a BioWare-féle kalandok – ihlettek.

Final Fantasy XV: Windows Edition – Üres kirándulás a haverokkal – IsmertetőGare – 2018. július 19. 14:16

Final Fantasy XV: Windows Edition – Üres kirándulás a haverokkal – IsmertetőA Final Fantasy XV történetének elején Noctis herceg épp útnak indul, hogy találkozzon leendő feleségével, az amúgy gyerekkora óta ismert Lunafreya-val. Talán mondanunk sem kell, hogy a dolgok nem mind terv szerint sülnek el, a kezdeti néhány óra pedig egy roppant izgalmas kaland ígéretét húzza el az orrunk előtt...

Vampyr – Vérszegény románc – IsmertetőGare – 2018. június 19. 14:32

Vampyr – Vérszegény románc – IsmertetőA Vampyr egyik fő érdekessége annak morális dilemmáiban rejlik: Jonathan, mint egy frissen vámpírrá vált orvos, saját vérszomja és hippokráteszi esküje között egyensúlyozik. Ez természetesen nehéz döntés elé állítja a játékost...

Egy dzsinn, egy mágus és egy rendőr besétál a bárba – Unavowed első ránézésreGare – 2018. június 5. 18:21

Egy dzsinn, egy mágus és egy rendőr besétál a bárba – Unavowed első ránézésreA Blackwell univerzumában játszódó Unavowed egy démoni megszállásból frissen felszabadított főhőst követ, ki démonbőrben egy egész éven át tartotta rettegésben a világot, s terjesztette szabadon a káoszt és a pusztulást.

Játék a túlélésért – FrostpunkDracolich – 2018. május 31. 18:23

Játék a túlélésért – FrostpunkAki megpróbálta már elképzelni, mit hozhat az emberiség számára egy eljegesedést követő világégés, valószínűleg egyet fog érteni a 11 bit studios fejlesztőinek véleményével: semmi jót.