Járd körbe a Harry Potter emlékezetes helyszíneit MinecraftbanGare – 2020. április 7. 18:04

Járd körbe a Harry Potter emlékezetes helyszíneit MinecraftbanElkészült, s már tölthető is a Witchcraft and Wizardry című Minecraft pálya, mely a Harry Potter saga számos emlékezetes helyszínére kalauzolja el a kalandos kedvűeket – maga a pálya amúgy ingyenes, futtatásához pedig a Java Minecraft 1.13.2-es verziójára van csupán szükségünk.

Gamedec – nyomozós cyberpunk RPG a KickstarterenGare – 2020. április 7. 17:33

Gamedec – nyomozós cyberpunk RPG a KickstarterenAz Anshar Studios csapata által fejlesztett projekt a 22. századba kalauzol el, hol a mesés virtuális világok szinte észrevehetetlenül egybefonódtak a valódival, a csillámló külső azonban sötét belsőt takar.

Április közepén jelenik meg a Fort Triumph, a Heroes of Might and Magic és az XCOM játékok által inspirált stratégiai kalandGare – 2020. április 6. 16:59

Április közepén jelenik meg a Fort Triumph, a Heroes of Might and Magic és az XCOM játékok által inspirált stratégiai kalandA teljes verzióban már kapunk egy komplett, három epizódos – s elvileg 10-20 óra játékkal szolgáló – sztorikampányt, valamint egy lokális kooperatív játékot is támogató 8 személyes skirmish módot, de lesz a játékban város- és nyersanyagmenedzselés is.

Pendragon – körökre osztott stratégiai játék Arthur király legendája alapjánGare – 2020. április 6. 16:36

Pendragon – körökre osztott stratégiai játék Arthur király legendája alapjánA körökre osztott csatákkal operáló stratégiai játék egyik főbb érdekessége, hogy játékmenete és története szorosan egybefonódik, a harcok során hozott döntéseink pedig gyökeresen megváltoztathatják a sztori kimenetelét.

Signalis előzetes – disztópikus túlélőhorror egy távoli bolygónGare – 2020. április 3. 17:19

Signalis előzetes – disztópikus túlélőhorror egy távoli bolygónA Signalis egy sötét, disztópikus világba kalauzol majd el, nyomasztó hangulattal, sötét folyosókkal és egyéb borzalmakkal – történetének főhőse Elster, egy ún. „Replika”, ki egy távoli bolygón zuhan le hajójával, s merészkedik egy elhagyatott reedukációs központ falai közé.

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth Early Access – Első ránézésreGare – 2020. március 26. 17:00

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth Early Access – Első ránézésrePár évnyi várakozás után végre megérkezett Steam Korai Hozzáférésre a Team Ladybug csapatának új játéka, mely lelkesen ötvözi a klasszikus Lodoss War széria elemeit a Metroidvania műfaj sajátosságaival, s tálalja mindezt gyönyörű pixelgrafikával. Nos, ez így pompásan hangzik leírva, de hogyan alakul a dolog a gyakorlatban?

There Is No Tomorrow – Első ránézésreGare – 2020. március 19. 18:41

There Is No Tomorrow – Első ránézésreVannak játékok, melyeket akár dicsérni is tudnék, s érdemeik is akadnak itt-ott, de mégis a falra mászok tőlük, a végeredmény meg az, hogy forr az agyvizem, mint a bableves a tűzön. Valahol itt tartok most.

DreadOut 2 – Csiszolatlan szellem- és zombivadászat – IsmertetőGare – 2020. február 27. 16:24

DreadOut 2 – Csiszolatlan szellem- és zombivadászat – IsmertetőCsakúgy, mint az első részben, a DreadOut 2 főhőse is a Linda Melinda névre hallgató indonéz tinilány, kinek különleges kapcsolata van a természetfelettivel – ne aggódjon azonban az, aki már nem emlékszik korábbi kalandjaira, a játékon belül ugyanis megtekinthető egy rövid videó, mely az első DreadOut epizód történéseit foglalja össze röviden, tömören.

LUNA The Shadow Dust – Stílusos egyszerűség – IsmertetőGare – 2020. február 13. 6:01

LUNA The Shadow Dust – Stílusos egyszerűség – IsmertetőA játék során két főhőst kapunk: egyik kalandorunk egy fiatal fiú, ki egy hatalmas torony legtetejére igyekszik felmászni, a másik pedig egy focilabdával is összetéveszthető kerek macskalény, aki itt-ott segítő mancsot nyújt számunkra.

Tank Maniacs – pörgős partijáték tankokkal – Ismertető Tormentor – 2019. december 23. 18:41

Tank Maniacs – pörgős partijáték tankokkal – Ismertető Ritka alkalom, hogy az indie stúdiók közül épp egy magyar csapat termékével találkozunk, így nagy örömmel és várakozással vettük kezünkbe a Tank Maniacs-ot.