Alien: The Roleplaying Game – decemberben jelenik meg az Alien sorozatra épülő asztali szerepjátékGare – 2019. november 15. 10:12

Alien: The Roleplaying Game – decemberben jelenik meg az Alien sorozatra épülő asztali szerepjátékA Free League Publishing és a20thCentury Fox jóvoltából asztali szerepjáték készül a nagysikerű Alien sorozat alapján.

Jövő év elején érkezik a Commandos 2 és a Praetorians felújított kiadásaGare – 2019. november 15. 9:46

Jövő év elején érkezik a Commandos 2 és a Praetorians felújított kiadásaMind a klasszikus második világháborús lopakodós játék, mind az ókori Rómában játszódó RTS megvásárolható lesz egyenként vagy egy duplacsomag révén is.

Xbox One-ra is érkezik majd a Carrion – a horrorjáték, melyben te alakítod a szörnyetegetGare – 2019. november 12. 13:48

Xbox One-ra is érkezik majd a Carrion – a horrorjáték, melyben te alakítod a szörnyetegetNem csak PC-re, de Xbox One-ra is megérkezik a Phobia Game Studio horrorjátéka, a Carrion, jelentette be a kiadásért felelős Devolver Digital.

Felújított verzió révén először játszható a nyugati régiókban a Romancing SaGa 3Gare – 2019. november 12. 13:12

Felújított verzió révén először játszható a nyugati régiókban a Romancing SaGa 3Az eredetileg 1995-ben a Super Famicom konzolra megjelent szerepjáték egyik legszembetűnőbb érdekessége, hogy nyolc eltérő főhős történetével foglalkozik, melyek mindegyike sajátosan egyedi személyiséggel, motivációkkal lett felvértezve.

November 13-ig minden platformon ingyenesen játszható az Elder Scrolls OnlineGare – 2019. november 8. 16:24

November 13-ig minden platformon ingyenesen játszható az Elder Scrolls OnlineAz ajánlat csupán az alapjátékra korlátozódik, ám minden platformon érvényes, így attól függetlenül, hogy PC-n, Mac-en, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on vagyunk, szabadon nekivághatunk az ingyenkalandnak.

Moons of Madness – nem-lovecrafti űrséta – IsmertetőGare – 2019. október 28. 21:33

Moons of Madness – nem-lovecrafti űrséta – IsmertetőA Moons of Madness érdekes ötlettel nyitott a játékosközönség felé: mi lenne, ha a lovecrafti horrort elvinnénk a világűrbe? „A kozmikus horror találkozása a science-fiction-el” így leírva roppant érdekesen hangzik, meg aztán ki is ne szeretné az olyan horrorélményeket, melyek során egy elhagyatott űrbázison – azaz inkább Marsbázison – botladozunk végig hátborzongató fémfolyosókon...

Minoria – Keserű déja vu – ReviewGare – 2019. szeptember 4. 13:44

Minoria – Keserű déja vu – ReviewA Minoria főhőse két, az Egyházat szolgáló fiatal lány, Semilla és Fran, kik feletteseik utasításait követve indulnak útnak, hogy megállítsanak egy boszorkány rituálét...

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőGare – 2019. július 18. 21:59

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőAz Eldervale-en már a kezdeti pillanatokban érezhető többek között a korai Silent Hill epizódok hatása: a kaland színhelyéül szolgáló többemeletes épületben térképet böngészünk, kulcsokat keresünk, csavaros feladványokon törjük a fejünket, s esetenként vascsővel püföljük a zombinővéreket és egyéb rémségeket, habár ez utóbbi gyakran opcionális.

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőDracolich – 2019. július 11. 20:20

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőA Sinking Cityben a történet helyszínéül szolgáló Oakmont városba érkező magánnyomozót alakítjuk, akit misztikus látomások gyötörnek, s az ezek mögött álló okok és rejtélyek felfedése vezeti a nem mindennapi látvánnyal és lakosokkal büszkélkedő, az áradás nyomában járó éhínséggel küzdő városba.

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőGare – 2019. május 23. 15:39

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőAz eredeti Spoonbeaks Ahoy több, mint egy évtizede jelent meg ingyenesen, sztorijában pedig voltak kalózok, fejtörők, manók, meg egy kellemetlenül széles szakáll is – a dolog egyáltalán nem veszi magát komolyan, így aki Monkey Island-féle poénkodásra számít, nos, az többnyire ezt fogja kapni.