Szellemirtós túlélőhorror – új előzetest kapott a DreadOut 2Gare – 2019. augusztus 16. 12:05

Szellemirtós túlélőhorror – új előzetest kapott a DreadOut 2Főhősünk ismét a fiatal Linda, ki változatlanul egy okostelefonnal felvértezve veszi fel a harcot a városban ólálkodó természetfeletti lényekke...

Curse of the Sea Rats – kézzel rajzolt Metroidvania stílusú kalózkalandGare – 2019. augusztus 16. 11:50

Curse of the Sea Rats – kézzel rajzolt Metroidvania stílusú kalózkalandA Petoons névre hallgató indie stúdió bejelentette ún. „ratoidvania” műfajú játékát, a Curse of the Sea Rats-t.

A tajvani kultúra találkozása a lovecrafti horrorral – 2020-ban érkezik a Vigil: The Longest NightGare – 2019. augusztus 16. 11:18

A tajvani kultúra találkozása a lovecrafti horrorral – 2020-ban érkezik a Vigil: The Longest NightA tajvani Glass Hearts Games és az Another Indie bejelentették, hogy sötét hangulatú, horrorisztikus side-scrolling akciójátékuk, a Vigil: The Longest Night, 2020 elején fog megjelenni.

Vampire The Masquerade: Coteries of New York – új képek és információk érkeztekGare – 2019. augusztus 13. 20:24

Vampire The Masquerade: Coteries of New York – új képek és információk érkeztekÚj információmorzsákat kaptunk a Coteries of New York című szöveg-alapú, sztori-központú vámpírkalandról, mely az ikonikus Vampire: The Masquerade univerzumába kalauzolja majd el leendő játékosait.

System Shock 2 – érkezik a felújított változatGare – 2019. augusztus 12. 12:09

System Shock 2 – érkezik a felújított változatFelújított verziót kap a kult-klasszikus cyberpunk horrorjáték, a System Shock 2, jelentette be nemrég a Nightdive Studios.

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőGare – 2019. július 18. 21:59

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőAz Eldervale-en már a kezdeti pillanatokban érezhető többek között a korai Silent Hill epizódok hatása: a kaland színhelyéül szolgáló többemeletes épületben térképet böngészünk, kulcsokat keresünk, csavaros feladványokon törjük a fejünket, s esetenként vascsővel püföljük a zombinővéreket és egyéb rémségeket, habár ez utóbbi gyakran opcionális.

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőDracolich – 2019. július 11. 20:20

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőA Sinking Cityben a történet helyszínéül szolgáló Oakmont városba érkező magánnyomozót alakítjuk, akit misztikus látomások gyötörnek, s az ezek mögött álló okok és rejtélyek felfedése vezeti a nem mindennapi látvánnyal és lakosokkal büszkélkedő, az áradás nyomában járó éhínséggel küzdő városba.

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőGare – 2019. május 23. 15:39

Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy! HD – Humoros vizeken – IsmertetőAz eredeti Spoonbeaks Ahoy több, mint egy évtizede jelent meg ingyenesen, sztorijában pedig voltak kalózok, fejtörők, manók, meg egy kellemetlenül széles szakáll is – a dolog egyáltalán nem veszi magát komolyan, így aki Monkey Island-féle poénkodásra számít, nos, az többnyire ezt fogja kapni.

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőGare – 2019. május 2. 18:00

Guard Duty – A hercegnőd egy másik kastélyban vár – IsmertetőEgy titokzatos, fekete csuklyás alak elrabolja a hercegnőt és a királyság lovagjai nem éppen állnak a helyzet magaslatán megmentését illetően, így Tondbert-re, a mezei, csetlő-botló kastélyőrre hárul a feladat, hogy megtegye azt, amire mindenki más képtelen volt.

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – IsmertetőGare – 2019. február 21. 13:17

Resident Evil 2 – Raccoon City, 21 évvel később – Ismertető21 hosszú év telt el azóta, hogy a játékosok először léptek át Raccoon City rendőrkapitányságának bejárati kapuin, az azóta klasszikussá vált Resident Evil 2-ről pedig elmondható, hogy többnyire a széria aranykorának egyik kiemelkedő képviselője.