Szeptemberre csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenéseGare – 2020. január 16. 23:32

Szeptemberre csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenéseA cég egy hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal a hírt, s habár megjegyezte, hogy maga a játék már most készen áll s játszható is, a kampány mérete és komplexitása miatt még néhány hónapot teszteléssel és bugjavítással kell töltenie a csapatnak.

Black Book – orosz mondavilág által inspirált kártyaalapú kalandjátékGare – 2020. január 16. 23:20

Black Book – orosz mondavilág által inspirált kártyaalapú kalandjátékA játék főhőse egy fiatal lány, Vasilisa, ki szerelme elvesztését követően útnak indul, hogy a címszereplő Fekete Könyv segítségével bármely kívánságát valóra válthassa.

Valentin napon jelenik meg angol nyelven a Banner of the Maid stratégiai szerepjátékGare – 2020. január 16. 21:51

Valentin napon jelenik meg angol nyelven a Banner of the Maid stratégiai szerepjátékA játék, mely eredetileg csak kínai nyelven jelent meg 2019 májusában, a francia forradalom idején játszódik, főhőse pedig Napoleon húga, a fiatal Pauline Bonaparte.

“STARRRRSSSSS…” – Itt az új Resident Evil 3 remake előzetes Nemesissel főszereplésévelGare – 2020. január 15. 13:10

“STARRRRSSSSS…” – Itt az új Resident Evil 3 remake előzetes Nemesissel főszereplésévelAz új, akcióban bővelkedő előzetes, mely ezúttal a játék első számú ellenségét, a rettegett – s látszólag elpusztíthatatlan – Nemesis-t helyezi középpontjába.

Februárban indul a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter kampányaGare – 2020. január 14. 22:36

Februárban indul a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter kampányaA 2018-as Pathfinder: Kingmaker című szerepjátékot jegyző Owlcat Games fejlesztőgárdája bejelentette, hogy új játékukat, a Pathfinder: Wrath of the Righteous-t is Kickstarter révén fogják finanszírozni.

Tank Maniacs – pörgős partijáték tankokkal – Ismertető Tormentor – 2019. december 23. 18:41

Tank Maniacs – pörgős partijáték tankokkal – Ismertető Ritka alkalom, hogy az indie stúdiók közül épp egy magyar csapat termékével találkozunk, így nagy örömmel és várakozással vettük kezünkbe a Tank Maniacs-ot.

Moons of Madness – nem-lovecrafti űrséta – IsmertetőGare – 2019. október 28. 21:33

Moons of Madness – nem-lovecrafti űrséta – IsmertetőA Moons of Madness érdekes ötlettel nyitott a játékosközönség felé: mi lenne, ha a lovecrafti horrort elvinnénk a világűrbe? „A kozmikus horror találkozása a science-fiction-el” így leírva roppant érdekesen hangzik, meg aztán ki is ne szeretné az olyan horrorélményeket, melyek során egy elhagyatott űrbázison – azaz inkább Marsbázison – botladozunk végig hátborzongató fémfolyosókon...

Minoria – Keserű déja vu – ReviewGare – 2019. szeptember 4. 13:44

Minoria – Keserű déja vu – ReviewA Minoria főhőse két, az Egyházat szolgáló fiatal lány, Semilla és Fran, kik feletteseik utasításait követve indulnak útnak, hogy megállítsanak egy boszorkány rituálét...

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőGare – 2019. július 18. 21:59

Eldervale – Az oldscool túlélő-horrorok nyomdokában – IsmertetőAz Eldervale-en már a kezdeti pillanatokban érezhető többek között a korai Silent Hill epizódok hatása: a kaland színhelyéül szolgáló többemeletes épületben térképet böngészünk, kulcsokat keresünk, csavaros feladványokon törjük a fejünket, s esetenként vascsővel püföljük a zombinővéreket és egyéb rémségeket, habár ez utóbbi gyakran opcionális.

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőDracolich – 2019. július 11. 20:20

Az elátkozott kifutófiú végzete – The Sinking City – IsmertetőA Sinking Cityben a történet helyszínéül szolgáló Oakmont városba érkező magánnyomozót alakítjuk, akit misztikus látomások gyötörnek, s az ezek mögött álló okok és rejtélyek felfedése vezeti a nem mindennapi látvánnyal és lakosokkal büszkélkedő, az áradás nyomában járó éhínséggel küzdő városba.