Az Unavowed augusztus 8-án érkezikGare – 2018. június 22. 18:50

Az Unavowed augusztus 8-án érkezikAugusztus 8-én érkezik a Wadjet Eye Games természetfeletti point & click kalandjátéka, az Unavowed, érkezett a cég legfrissebb bejelentése.

Tetsuya Nomura rövid helyzetjelentése a FFVII felújított változatárólGare – 2018. június 22. 12:35

Tetsuya Nomura rövid helyzetjelentése a FFVII felújított változatárólA PS4-es Final Fantasy VII remake-en dolgozó csapatot vezénylő Tetsuya Nomura megosztott néhány ígéretes információmorzsát a projektről, amely – ha valaki lemaradt volna róla – az idei E3-as rendezvényen még nyomokban sem mutatkozott.

A Valkyria Chronicles 4 nyugati kiadása szeptemberre várhatóGare – 2018. június 22. 10:11

A Valkyria Chronicles 4 nyugati kiadása szeptemberre várhatóValkyria Chronicles 4 finally has a fixed release date in the west – according to SEGA’s recent announcement, we’ll be able to return to the battlefield on September 25.

Új játszható demót kapott a Switch-exkluzív Octopath TravelerGare – 2018. június 18. 10:29

Új játszható demót kapott a Switch-exkluzív Octopath TravelerRPG rajongók, figyelem: a modernizált retro külsővel megáldott Switch-exkluzív Octopath Traveler új játszható demója már tölthető a Switch eShop-ból.

Stranger Things játékot készít a Telltale GamesGare – 2018. június 14. 21:01

Stranger Things játékot készít a Telltale GamesA számos sztori-központú kalandjátékáról (The Walking Dead, The Wolf Among Us, stb.) elhíresült Telltale Games bejelentette, hogy játékot készítenek a Netflix nagysikerű természetfeletti horror sorozatából, azaz a Stranger Things-ből.

Vampyr – Vérszegény románc – IsmertetőGare – 2018. június 19. 14:32

Vampyr – Vérszegény románc – IsmertetőA Vampyr egyik fő érdekessége annak morális dilemmáiban rejlik: Jonathan, mint egy frissen vámpírrá vált orvos, saját vérszomja és hippokráteszi esküje között egyensúlyozik. Ez természetesen nehéz döntés elé állítja a játékost...

Egy dzsinn, egy mágus és egy rendőr besétál a bárba – Unavowed első ránézésreGare – 2018. június 5. 18:21

Egy dzsinn, egy mágus és egy rendőr besétál a bárba – Unavowed első ránézésreA Blackwell univerzumában játszódó Unavowed egy démoni megszállásból frissen felszabadított főhőst követ, ki démonbőrben egy egész éven át tartotta rettegésben a világot, s terjesztette szabadon a káoszt és a pusztulást.

Játék a túlélésért – FrostpunkDracolich – 2018. május 31. 18:23

Játék a túlélésért – FrostpunkAki megpróbálta már elképzelni, mit hozhat az emberiség számára egy eljegesedést követő világégés, valószínűleg egyet fog érteni a 11 bit studios fejlesztőinek véleményével: semmi jót.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age – Egy tökélyre csiszolt klasszikus – IsmertetőGare – 2018. március 13. 14:12

Final Fantasy XII: The Zodiac Age – Egy tökélyre csiszolt klasszikus – IsmertetőA játék többnyire mindennapi módon kezdődik, mi pedig az árván maradt Vaan-t alakítva tengetjük mindennapjainkat, kinek bátyját a fő sztoriszál előtt két évvel gyilkolták meg – hősünk arról álmodik, hogy egy nap égi kalózzá váljon, s némileg jobb irányba terelje életét.

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds – A civakodás szimulátor – IsmertetőGare – 2018. február 23. 14:44

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds – A civakodás szimulátor – IsmertetőA kaland elején Finn, a szokásos módon amnéziás hősünk, rabszolgaként tengeti napjait, legalábbis addig, amíg egy titokzatos öregember a segítéségét kérve fel nem szabadítja. Egyszerű kezdés, nem?