Február 22-én fog megjelenni a Pacific Drive autós túlélőjáték – íme a legújabb előzetesGare – 2023. december 4. 16:50

Február 22-én fog megjelenni a Pacific Drive autós túlélőjáték – íme a legújabb előzetesAz Egyesült Államok északnyugati régiójának egy alternatív változatában játszódó kaland során az ún. Olympic Exclusion Zone-ba fogunk bemerészkedni, hol veszélyek, anomáliák és feltárandó titkot várnak majd ránk.

Egy kibernetikus fejlesztésekkel megpakolt harcost fogunk irányítani a Quantic River akciójátékban – előzetesGare – 2023. november 29. 18:35

Egy kibernetikus fejlesztésekkel megpakolt harcost fogunk irányítani a Quantic River akciójátékban – előzetesA futurisztikus-disztópikus világban játszódó projekt sztorijáról egyelőre még nem sokat tudhattunk meg, a fejlesztők azonban már most rendkívül ígéretes képet festenek a Quantic River látványos, nonstop akcióval fűszerezett játékmenetéről.

Klasszikus japán kalandjátékok ihlette nyomozós történet: Detective Instinct: Farewell, My Beloved – előzetesGare – 2023. november 29. 15:52

Klasszikus japán kalandjátékok ihlette nyomozós történet: Detective Instinct: Farewell, My Beloved – előzetesMiután egy férfit titokzatos körülmények között meggyilkolnak, egy nő szinte nyom nélkül eltűnik, a csavar azonban itt kezdődik: a nőre csupán mi emlékszünk, mindenki más úgy véli, hogy soha nem is létezett ilyen személy.

A horror partijáték, ami egyben nyomasztó és szórakoztató – Lethal Company előzetesGare – 2023. november 23. 13:53

A horror partijáték, ami egyben nyomasztó és szórakoztató – Lethal Company előzetesMaga az alapfelállás aligha van túlbonyolítva – mi és embereink a szimplán Company-ként emlegetett megacégnek dolgozunk, feladatunk pedig a távoli holdak feltérképezése, majd az ott talált hulladékok és egyéb kacatok bezsákmányolása az adott kvóta elérése érdekében.

20 év után folytatást kap az Outcast – itt a legújabb előzetes mesés földönkívüli tájakkal és rengeteg akcióvalGare – 2023. november 21. 22:58

20 év után folytatást kap az Outcast – itt a legújabb előzetes mesés földönkívüli tájakkal és rengeteg akcióvalAki anno a kilencvenes évek végén már nagyban benne volt a PC-s játékok világában, az lehet, hogy még emlékszik az Outcast című kult-klasszikus akciójátékra, mely 1999-es megjelenésekor szinte egyenesen forradalminak érződött.

Japán szörnyetegek, gótikus kastély és élőholt cowboyok – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 DecemberGare – 2023. december 4. 18:22

Japán szörnyetegek, gótikus kastély és élőholt cowboyok – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 DecemberÜdvözlünk a GTOGG “Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatának 2023 decemberi epizódjában, melynek célja, hogy röviden bemutassa az adott hónap érdekesebb indie és nem-mainstream játékmegjelenéseit.

A Dead by Daylight és az Among Us találkozása – DreadHaunt – IsmertetőGare – 2023. november 13. 10:17

A Dead by Daylight és az Among Us találkozása – DreadHaunt – IsmertetőA Digitial Happiness neve minden bizonnyal ismerősen cseng az indonéz horror-rajongók számára, ez ugyanis az az indie csapat, kiknek a Fatal Frame sorozat által ihletett DreadOut játékokat köszönhetjük.

Oldboy bunyózik… a végtelenségig – Vengeance of Mr. Peppermint – IsmertetőGare – 2023. november 7. 17:28

Oldboy bunyózik… a végtelenségig – Vengeance of Mr. Peppermint – IsmertetőAki magát a koreai filmek kedvelőjének vallja, az bizonyára találkozott már – s valószínűleg meg is nézte – a legtöbb klasszikusnak számító alkotást, főleg, ha morális dilemmákkal kacsintgató bűnügyi krimikről van szó – természetesen több alkotást is fel lehetne hozni, az egyik legnépszerűbb azonban mégis a 2003-as Oldboy, mely pontosan ilyen témákkal foglalkozik.

Bosszúálló patkány, gótikus világ, amnéziás harcos és egy kíváncsi szobalány – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 NovemberGare – 2023. november 2. 17:10

Bosszúálló patkány, gótikus világ, amnéziás harcos és egy kíváncsi szobalány – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 NovemberÜdvözlünk a GTOGG “Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatának 2023 novemberi epizódjában, melynek célja, hogy röviden bemutassa az adott hónap érdekesebb indie és nem-mainstream játékmegjelenéseit.

Scene Investigators – Lebilincselő nyomozó szimulátor – IsmertetőGare – 2023. október 24. 17:29

Scene Investigators – Lebilincselő nyomozó szimulátor – IsmertetőÜdvözlet, én lennék az a személy, aki állandóan minden egyes könyvespolcot és apró irkafirkát megvizsgál minden egyes kalandjátékban, úgyhogy sokat segít, hogy jelen alanyunk egy olyan játék, mely elvárja – sőt, megköveteli – hogy minden egyes könyvespolcot és apró irkafirkát megvizsgáljunk a sikeres nyomozás érdekében.