Kiadásuk 25. évfordulójára (2020) remaster kiadást kaphatnak a klasszikus Command & Conquer játékokGare – 2018. október 12. 15:16

Kiadásuk 25. évfordulójára (2020) remaster kiadást kaphatnak a klasszikus Command & Conquer játékokJim Vessella, az Electronic Arts egyik producere nemrég Reddit-re látogatott, hogy meséljen egy kicsit a cég Command & Conquer-t érintő terveiről, valamint kifaggassa a jelenlévőket arról, hogy konkrétan mit is szeretnének látni a legendás sorozattól a jövőben.

Apeiron – a Lucasfilm leállíttatta a készülőben lévő Star Wars: KOTOR rajongói remake projektetGare – 2018. október 12. 14:36

Apeiron – a Lucasfilm leállíttatta a készülőben lévő Star Wars: KOTOR rajongói remake projektetLeállíttatta a Lucasfilm az Apeiron fejlesztését – a Poem Studios műhelyében hegesztett rajongói remake a klasszikus Knights of the Old Republic Unreal Engine 4-es újragondolásaként készült.

Resident Evil 2 előzetes – Claire és Licker, a szörnyeteg találkozásaGare – 2018. október 12. 13:23

Resident Evil 2 előzetes – Claire és Licker, a szörnyeteg találkozásaAki annak idején játszott az eredeti Resident Evil 2-vel, az bizonyára emlékszik a Licker névre hallgató lényre, mely talán a játék egyik legemlékezetesebb ellenfele.

Observation – Egy mesterséges intelligencia lesz a főszereplőGare – 2018. október 9. 16:10

Observation – Egy mesterséges intelligencia lesz a főszereplőA játékokban egy mesterséges intelligencia gyakran csupán mellékszereplő státuszt kap, esetleg hasznos tippeket súg olykor a főhős fejébe, de mi lenne akkor, ha ez a felállás 180 fokos fordulatot venne?

Újra sínen a System Shock remake fejlesztése: elkészült az alfa verzióGare – 2018. október 8. 15:38

Újra sínen a System Shock remake fejlesztése: elkészült az alfa verzióJól halad a Nightdive Studios-féle System Shock remake, a csapat pedig nemrég belevágott az ún. Adventure Alpha-ba is.

Lamplight City – Egy magándetektív munkában – IsmertetőGare – 2018. szeptember 13. 6:09

Lamplight City – Egy magándetektív munkában – IsmertetőA játék története egy alternatív 1844-ba repít el minket, hol éppen a gőztechnológia hódít, főhősünk pedig egy Miles Fordham nevű magándetektív, kinek élete drasztikus és váratlan fordulatot vesz, mikor partnere, Bill, egy közös nyomozás során elhalálozik.

Unavowed – természetfeletti démonvadászok – IsmertetőGare – 2018. augusztus 8. 15:01

Unavowed – természetfeletti démonvadászok – IsmertetőHabár külsejét tekintve az Unavowed egy az egyben a régi point & click kalandjátékok emlékét idézi, több szempontból is változtat, vagy legalábbis csavar egyet a bejáratott formulán olyan elemekkel, melyeket nagy valószínűséggel a nyugati szerepjátékok – kiváltképp a BioWare-féle kalandok – ihlettek.

Final Fantasy XV: Windows Edition – Üres kirándulás a haverokkal – IsmertetőGare – 2018. július 19. 14:16

Final Fantasy XV: Windows Edition – Üres kirándulás a haverokkal – IsmertetőA Final Fantasy XV történetének elején Noctis herceg épp útnak indul, hogy találkozzon leendő feleségével, az amúgy gyerekkora óta ismert Lunafreya-val. Talán mondanunk sem kell, hogy a dolgok nem mind terv szerint sülnek el, a kezdeti néhány óra pedig egy roppant izgalmas kaland ígéretét húzza el az orrunk előtt...

Vampyr – Vérszegény románc – IsmertetőGare – 2018. június 19. 14:32

Vampyr – Vérszegény románc – IsmertetőA Vampyr egyik fő érdekessége annak morális dilemmáiban rejlik: Jonathan, mint egy frissen vámpírrá vált orvos, saját vérszomja és hippokráteszi esküje között egyensúlyozik. Ez természetesen nehéz döntés elé állítja a játékost...

Egy dzsinn, egy mágus és egy rendőr besétál a bárba – Unavowed első ránézésreGare – 2018. június 5. 18:21

Egy dzsinn, egy mágus és egy rendőr besétál a bárba – Unavowed első ránézésreA Blackwell univerzumában játszódó Unavowed egy démoni megszállásból frissen felszabadított főhőst követ, ki démonbőrben egy egész éven át tartotta rettegésben a világot, s terjesztette szabadon a káoszt és a pusztulást.