Február 22-én jelenik meg a Redemption Reapers dark fantasy taktikai RPG Gare – 2023. január 27. 14:56

Február 22-én jelenik meg a Redemption Reapers dark fantasy taktikai RPG A játék egy sötét, háború által megtépázott világban játszódik majd, hol a Mort seregei sorra igázzák le az útjukba kerülő ellenállókat – itt jön a képbe az ún. Ashen Hawk Brigade, egy veterán zsoldosokból álló elit alakulat, kiket irányítva nekünk kell majd visszavernünk az inváziót.

Sötét kaland és angol folklór – Nintendo Switch-en is játszható az The Excavation of Hob’s BarrowGare – 2023. január 27. 13:09

Sötét kaland és angol folklór – Nintendo Switch-en is játszható az The Excavation of Hob’s BarrowAz eredetileg tavaly megjelent, angol folklórra építő point & click kalandjáték hőse egy Thomasina Bateman névre hallgató régész, ki Bewlay apró faluját látogatja meg, hogy kutatásokat végezzen készülőfélben lévő könyvéhez.

Fort Solis: külsőnézetű sci-fi thriller egy elhagyatott Marsbázison – előzetesGare – 2023. január 24. 19:46

Fort Solis: külsőnézetű sci-fi thriller egy elhagyatott Marsbázison – előzetesA projekt története egy elhagyatott Marsbázison játszódik majd, hősünk pedig Jack Leary, egy mérnök, ki a bányász-létesítmény sötét folyosóit, komplexusait járva kutat nyomok után, hogy felfedje a bázis legsötétebb titkait, s rájöjjön, konkrétan mi is történt az eredeti legénységgel.

Hamarosan érkezik a 2021-es disztópikus kaland, a Backbone előzménysztorija – Tails: The Backbone Preludes előzetesGare – 2023. január 18. 16:45

Hamarosan érkezik a 2021-es disztópikus kaland, a Backbone előzménysztorija – Tails: The Backbone Preludes előzetesA 2021-es Backbone előzménysztorijaként szolgáló poszt-noir kaland egy fiktív, disztópikus Vancouver-be kalauzol majd el, hol egy szerteágazó sztorit fogunk felfedezni, elsősorban négy főszereplő (Howard, Clarissa, Renee és Eli) életére fókuszálva, számos évvel az eredeti játék eseményei előtt.

David Lynch és Franz Kafka után szabadon: jövő héten jelenik meg a GRUNND szürreális point & click kalandGare – 2023. január 18. 16:12

David Lynch és Franz Kafka után szabadon: jövő héten jelenik meg a GRUNND szürreális point & click kalandA David Lynch és Franz Kafka művei által is ihletett projekt világát a black metal és a déli gótika stílusa is inspirálták, története pedig többnyire mindennapi módon kezdődik: hősünk munkából hazafele elbóbiskol a vonaton, így véletlen egy teljesen másik városban köt ki.

Egy hangulatos, ám csiszolatlan rémálom – GRUNND – IsmertetőGare – 2023. január 27. 15:32

Egy hangulatos, ám csiszolatlan rémálom – GRUNND – IsmertetőA Grunnd aligha nevezhető tipikus point & click kalandjátéknak. Pontosítsunk: alapjait tekintve természetesen megfelel a műfaj elvárásainkat, hiszen klikkelünk is, meg kalandozunk is – mégis egy olyan játék, mely nem könnyen tárja fel titkait.

Az alkímia művészete, avagy bájital-kotyvasztás mesterfokon – Potion Craft – IsmertetőGare – 2023. január 9. 17:41

Az alkímia művészete, avagy bájital-kotyvasztás mesterfokon – Potion Craft – IsmertetőMegfordult már a fejedben, hogy saját bájital boltot menedzselj? Sőt, továbbmegyek: a bájitalokat mind-mind egyedül kell kikotyvasztanod, aztán az esetleges vásárlóknak eladnod. Nos, a Potion Craft: Alchemist Simulator nem titkolja, hogy mit ígér: alkimista szimulátorral van dolgunk.

Robotnindzsa, hidegháború és sötét rengeteg – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 JanuárGare – 2023. január 4. 14:11

Robotnindzsa, hidegháború és sötét rengeteg – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2023 JanuárBoldog új évet! Üdvözlünk a GTOGG “Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatának 2023 januári epizódjában, melynek célja, hogy röviden bemutassa az adott hónap érdekesebb indie és nem-mainstream játékmegjelenéseit. Mászóval: „íme egy tucatnyi klassznak tűnő játék, melyekről nem biztos, hogy hallottál”.

Boszorkányok, mágia, rémisztő pók-vonat és emlékek manipulálása – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2022 DecemberGare – 2022. december 2. 13:41

Boszorkányok, mágia, rémisztő pók-vonat és emlékek manipulálása – Ígéretes Indie Játékmegjelenések – 2022 DecemberÜdvözlünk a GTOGG “Ígéretes Indie Játékmegjelenések” rovatának 2022 decemberi epizódjában, melynek célja, hogy röviden bemutassa az adott hónap érdekesebb indie és nem-mainstream játékmegjelenéseit.

Zöld szellemekkel pofozkodás kisgatyában vasalóval – DarKnot első ránézésreGare – 2022. november 3. 20:50

Zöld szellemekkel pofozkodás kisgatyában vasalóval – DarKnot első ránézésreRendhagyó módon most kicsit átugrom a hosszas bevezetőt, hogy mindennemű időpazarlás helyett egyből a lényegre térjek: fogalmam sincs, hogy a DarKnot című túlélőhorror mi akar lenni.